Köp Mercedes-Benz C-klass - Ny eller begagnad

volkswagen

volkswagen golf

volkswagen passat

volkswagen tiguan

volkswagen transporter

volkswagen polo

Fyrhjulsdrift
Leasebar
Dragkrok
Till försäljning
Snart till försäljning
 

    Filter

122 träffar av bilar till salu

Jämför up till 3 bilar

Mercedes-Benz C-klass - En exklusiv sedan med hög prestanda och komfort

Mercedes-Benz C-klass är en exklusiv sedan som är känd för sin högpresterande motor och överlägsna komfort. Sedan dess lansering 1993 har Mercedes-Benz C-klass varit en favorit bland bilentusiaster och personer som söker en högkvalitativ och pålitlig sedan. Här är allt du behöver veta om Mercedes-Benz C-klass.

En förening av stilren design och hög prestanda

Mercedes-Benz C-klass har en sofistikerad och stilren design som ger bilen en exklusiv känsla. Bilens kaross är aerodynamiskt utformad och har en front som inkluderar Mercedes-Benz ikoniska stjärnformade grill. Insidan av bilen är också mycket elegant där känslan av modernitet är i fokus, mycket tack vare nyttjandet av material i toppklass.
C-klassen drivs av en kraftfull och bränsleeffektiv motor som ger en hög prestanda och låg bränsleförbrukning. Bilen finns i flera olika motoralternativ, med olika effekt och bränsleekonomi. Bilen är också utrustad med avancerad teknologi, som adaptiv fjädring och en bromsanläggning med hög prestationsnivå.

Komfort, säkerhet och personligt uttryck - Upptäck Mercedes-Benz C-klass inredning och tillbehör

Mercedes-Benz C-klass är en bil med en inredning som kombinerar komfort och pragmatism på ett utmärkt sätt. Bilen är utrustad med bekväma och justerbara säten, vilket gör att både föraren och passagerarna kan njuta av en bekväm resa, oavsett hur lång den är. Dessutom är instrumentbrädan innovativt designad och gör att föraren enkelt kan få tillgång till alla nödvändiga funktioner.
C-klassen kommer med imponerande säkerhetsfunktioner. Bilen har bland annat automatiska nödbromssystem, antisladdsystem, airbags och en kraftig karosstruktur. Dessutom finns det möjlighet att välja till extra säkerhetsutrustning, som till exempel backkamera och parkeringsassistans.
Utöver detta finns det en mängd tillbehör som gör bilen ännu mer praktisk och mångsidig. Till exempel finns det möjlighet att välja olika färger och material på bilens interiör och exteriör, och det finns också möjlighet att välja till extra utrustning, som till exempel GPS och uppvärmda stolar.

background