Vi är tillgängliga 08-24, 7 dagar i veckan. Sälj, köp & byt bil utan att lämna hemmet med landets snabbaste chaufförsservice.

Köp Mercedes-Benz E-klass - Ny eller begagnad

volkswagen

volkswagen golf

volkswagen passat

volkswagen tiguan

volkswagen transporter

volkswagen polo

Fyrhjulsdrift
Leasebar
Dragkrok
Till försäljning
Snart till försäljning
 
    Filter
Till försäljning
Snart till försäljning

Senaste:

Historik
Mina
favoriter
Min
bevakning
Rensa
filter

120 träffar av bilar till salu

Jämför up till 3 bilar

Mercedes-Benz E-klass - En symbol för lyx och prestanda

Mercedes-Benz E-klass är en bilmodell som är känd för sin höga kvalitet, prestanda och lyxiga komponenter. Denna imponerande bil har varit på marknaden sedan 1993 och har genom åren etablerat sig som en av de mest eftertraktade bilarna i klassen. Här är allt du behöver veta om denna beundransvärda bil.

Stilfull design och kraftfull prestanda

Mercedes-Benz E-klass har en elegant design som ger en känsla av lyx och prestationsorientering. Bilens kaross är aerodynamiskt utformad, med en imponerande front som inkluderar den klassiska Mercedes-Benz-stjärnan. Insidan av bilen är också mycket stilren, med material av högsta kvalitet och en minimalistisk design som ger ett modernt intryck.
Modellen drivs av en kraftfull motor som levererar kraftfull prestanda. Bilen finns i olika motoralternativ, som inkluderar bensin- eller dieselmotor, med möjlighet att välja en automatisk eller manuell växellåda. Bilen är också utrustad med avancerad teknologi, som adaptiv fjädring och en högpresterande bromsanläggning.

Förstklassig inredning och säkerhet

Mercedes-Benz E-klass är inredd enligt högsta möjliga standard. Instrumentbrädan är intellektuell och sätena är bekväma och justerbara. Bilen är dessutom utrustad med ett flertal praktiska förvaringsfack vilket gör den idealisk för långa resor.
Denna modell har en rad imponerande säkerhetsfunktioner, bland annat en 360-graders kamera och ett assistanssystem som hjälper till att undvika kollisioner vid parkering. Andra säkerhetsfunktioner inkluderar antisladdsystem, airbags och en stabil karosstruktur.

Tillbehör

Mercedes-Benz E-klass finns med en mängd tillbehör som gör bilen ännu mer praktisk och mångsidig. Till exempel finns det en Head-Up-display, backspegelkamera, LED-strålkastare och mycket mer. Dessutom finns det möjlighet att ge bilen en personlig touch tack vare ett stort antal färger och material på bilens interiör och exteriör.

background