Vi är tillgängliga 08-24, 7 dagar i veckan. Sälj, köp & byt bil utan att lämna hemmet med landets snabbaste chaufförsservice.

Köp Mazda 3 - Ny eller begagnad

volkswagen

volkswagen golf

volkswagen passat

volkswagen tiguan

volkswagen transporter

volkswagen polo

Fyrhjulsdrift
Leasebar
Dragkrok
Till försäljning
Snart till försäljning
 
    Filter
Till försäljning
Snart till försäljning

Senaste:

Historik
Mina
favoriter
Min
bevakning
Rensa
filter

20 träffar av bilar till salu

Jämför up till 3 bilar

Upplev körglädjen med Mazda 3: En kompakt bil med stor karaktär

Mazda 3 är en kompakt bil som imponerar med sin stil, prestanda och teknik. Med sin sportiga design och kraftfulla motorer har Mazda 3 blivit en favorit bland bilentusiaster.

Ren körglädje omsluten av innovativ design

En av de mest framträdande egenskaperna hos Mazda 3 är dess unika och dynamiska design. Den har en slående kaross med skulpterade linjer och en förfinad frontgrill. Mazda 3 har en perfekt balans mellan elegans och sportighet, vilket ger den ett distinkt och attraktivt utseende på vägen. Dess aerodynamiska design bidrar också till att förbättra bränsleeffektiviteten och kördynamiken.

Mazda 3 levererar också imponerande prestanda. Den är utrustad med en rad kraftfulla motoralternativ som ger en smidig och responsiv körupplevelse. Oavsett om du väljer en bensin- eller dieselmotor kommer Mazda 3 att ge dig tillräckligt med kraft för att navigera genom stadens gator eller ta dig ut på landsvägen. Dessutom är Mazda 3 känt för sin exakta väghållning och smidiga manövrering, vilket gör den till en ren fröjd att köra.

Interiören i Mazda 3 är lika imponerande som dess exteriör. Den erbjuder en bekväm och sofistikerad miljö med material av högsta klass och detaljerade hantverk. Mazda 3 har också en intuitivt utformad instrumentpanel och en pekskärm med moderna funktioner och anslutningsmöjligheter. Oavsett om du vill njuta av din favoritmusik via Apple CarPlay/Android Auto eller hålla dig uppdaterad med navigatorn, erbjuder Mazda 3 all den teknik du behöver för en ansluten körupplevelse.

Avancerad säkerhet och effektivt miljötänk

Mazda 3 är utrustad med en rad avancerade säkerhetsfunktioner och förarassistanssystem. Funktioner som adaptiv farthållare, automatisk nödbromsning, filhållningsassistans och blindspot monitor hjälper till att minimera risken för olyckor och skydda föraren och passagerarna. Mazda 3 har också fått höga betyg i kraschtester, vilket bekräftar dess dedikation till säkerhet och passivt skydd.

Förutom sin imponerande prestanda och säkerhetsfunktioner har Mazda 3 också fördelen av att vara bränsleeffektiv och miljövänlig. Med sin Skyactiv-teknik och effektiva motorer har Mazda 3 en utmärkt bränsleekonomi, vilket minskar både bränsleförbrukningen och koldioxidutsläppen. Detta gör Mazda 3 till ett miljövänligt val för dem som värnar om hållbarhet.

background