Vi är tillgängliga 08-24, 7 dagar i veckan. Sälj, köp & byt bil utan att lämna hemmet med landets snabbaste chaufförsservice.

Köp Lexus CT - Ny eller begagnad

volkswagen

volkswagen golf

volkswagen passat

volkswagen tiguan

volkswagen transporter

volkswagen polo

Fyrhjulsdrift
Leasebar
Dragkrok
Till försäljning
Snart till försäljning
 
    Filter
Till försäljning
Snart till försäljning

Senaste:

Historik
Mina
favoriter
Min
bevakning
Rensa
filter

8 träffar av bilar till salu

Jämför up till 3 bilar

Förädlad elegans och körglädje - Upptäck Lexus CT

Lexus CT är en lyxbil som förenar stil, prestanda och hållbarhet på ett unikt sätt. Med sin sofistikerade design, avancerade teknik och omsorgsfullt utformade interiör erbjuder Lexus CT en körupplevelse utöver det vanliga.

Unik design och enastående interiör

En av de mest framstående egenskaperna hos Lexus CT är dess raffinerade elegans och dynamiska design. Med slående linjer, eleganta proportioner och karakteristisk frontgrill står CT ut från mängden och fångar uppmärksamheten på vägen. Dess detaljerade hantverk och premium-material visar på Lexus passion för kvalitet och skapar en bil som utstrålar exklusivitet och stil.

Stig in i Lexus CT och du möts av en exceptionell interiör som präglas av komfort och intelligens. De noggrant utvalda materialen, den ergonomiskt utformade instrumentbrädan och dess bekväma säten skapar en ombonad atmosfär där varje resa blir en njutning. Med innovativ teknik som en smart pekskärm och anslutningsmöjligheter kan du enkelt kontrollera bilens funktioner och njuta av en uppkopplad körupplevelse.

Prestanda och säkerhet i toppklass

Lexus CT sätter också säkerheten i fokus. Med en rad avancerade säkerhetssystem och assistansfunktioner kan du känna dig trygg och skyddad på vägen. Funktioner som adaptiv farthållare, filhållningsassistans och autonomt nödbromssystem arbetar tillsammans för att minska risken för olyckor och ge extra sinnesfrid. Lexus har alltid prioriterat säkerheten och CT är inget undantag, med innovativa teknologier som skyddar både förare och passagerare.

När det kommer till prestanda erbjuder Lexus CT en enastående körglädje och effektivitet. Med sin avancerade hybridteknologi får man både kraft och bränsleeffektivitet i harmoni. CT levererar en responsiv och smidig körupplevelse samtidigt som den minimerar utsläppen och tar ansvar för miljön. Med Lexus CT kan du njuta av varje kurva och sträcka på vägen med självsäkerhet och stil.

background