Köp Hyundai Ioniq - Ny eller begagnad

volkswagen

volkswagen golf

volkswagen passat

volkswagen tiguan

volkswagen transporter

volkswagen polo

Fyrhjulsdrift
Leasebar
Dragkrok
Till försäljning
Snart till försäljning
 

    Filter

9 träffar av bilar till salu

Jämför up till 3 bilar

Innovation och effektivitet kombineras: upptäck Hyundai Ioniq

Hyundai Ioniq är en bil som tar miljövänlig körning till en helt ny nivå. Den är både en hybrid, en plug-in hybrid och en helt elektrisk bil, så du kan välja den drivlina som passar dina behov bäst. Men det är inte bara drivlinan som gör Ioniq till en fantastisk bil - dess moderna design, avancerade teknik och imponerande säkerhetsfunktioner gör den till ett riktigt bra val.

Upptäck den eleganta och innovativa designen hos Hyundai Ioniq

Med sin slimmade och aerodynamiska design sticker Ioniq ut från mängden. Den har en elegant och futuristisk look, med strömlinjeformade linjer och sofistikerade detaljer. Inuti bilen hittar du en modern och rymlig interiör med noga utvalt material och avancerad teknik. De ergonomiskt utformade stolarna och det väl genomtänkta utrymmet ger en bekväm körupplevelse för både föraren och passagerarna.

Komfort och bränsleeffektivitet för en grön körupplevelse

Ioniq är också utrustad med avancerade tekniska funktioner som hjälper dig att köra mer effektivt och säkert. Bilen har en touchskärm med flera smarta funktioner som navigering, musik och olika körlägen. Den har också en mängd säkerhetsfunktioner som automatiska nödbromssystem, filbytesvarning, adaptiv farthållare och döda-vinkeln-varning. Dessutom kan du välja till extra funktioner, som backkamera, parkeringsassistans och mer.
En av de stora fördelarna med Ioniq är dess imponerande bränsleeffektivitet och låga utsläpp. Beroende på vilken drivlina du väljer kan bilen köra upp till 100 km på enbart el eller upp till 1 000 km på en enda tank. Det betyder att du kan njuta av både prestanda och miljövänlig körning samtidigt.

background