Vi är tillgängliga 08-24, 7 dagar i veckan. Sälj, köp & byt bil utan att lämna hemmet med landets snabbaste chaufförsservice.

Köp Ford Kuga - Ny eller begagnad

volkswagen

volkswagen golf

volkswagen passat

volkswagen tiguan

volkswagen transporter

volkswagen polo

Fyrhjulsdrift
Leasebar
Dragkrok
Till försäljning
Snart till försäljning
 
    Filter
Till försäljning
Snart till försäljning

Senaste:

Historik
Mina
favoriter
Min
bevakning
Rensa
filter

24 träffar av bilar till salu

Jämför up till 3 bilar

Ford Kuga: Upplev elegans, prestanda och äventyr i en imponerande SUV

Ford Kuga är en kraftfull och mångsidig bil som tar din körupplevelse till nya höjder. Med sin imponerande design, överlägsna prestanda och avancerade funktioner erbjuder Kuga en resa som går utöver det förväntade. Oavsett om du navigerar genom stadens gator eller tar dig an utmanande terräng, kommer Ford Kuga att ge dig den ultimata körglädjen och den nödvändiga komforten.

Elegant design och stilfull interiör

En av de mest framträdande egenskaperna hos Ford Kuga är dess moderna och dynamiska design. Med sin eleganta kaross, aerodynamiska linjer och distinkta grill sticker Kuga ut från mängden och drar till sig beundrande blickar på vägen. Dess design kombinerar stil och funktionalitet på ett imponerande sätt, vilket gör den till en riktig ögonfångare var du än är.

I Ford Kuga möts du av en sofistikerad och välutrustad interiör som utstrålar komfort och exklusivitet. Flexibla och justerbara säten, det generösa utrymmet och noggrant utvalda premiummaterial skapar en trivsam atmosfär där både du och dina passagerare kan njuta av varje resa i lyx och komfort. Dessutom är Kuga utrustad med avancerade tekniska funktioner, exempelvis en smart pekskärm och omfattande anslutningsmöjligheter, som håller dig uppkopplad och underhållen under hela färden.

Kraftfull prestanda och avancerade säkerhetsfunktioner

Ford Kuga är utformad för att leverera enastående prestanda och körglädje i alla situationer. Med sitt imponerande utbud av kraftfulla motoralternativ och avancerad teknik får du en smidig och responsiv körupplevelse oavsett om du navigerar genom terräng eller kör längs vägar. Kuga kombinerar perfektion i kraft och effektivitet för att ge dig den nödvändiga styrkan och flexibiliteten för att övervinna alla utmaningar du stöter på längs vägen.

Trygghet och säkerhet är av högsta prioritet för Ford Kuga. Med en omfattande uppsättning avancerade säkerhetsfunktioner och förarassistanssystem kan du känna dig skyddad och trygg under hela resan. Med funktioner såsom adaptiv farthållare, filhållningsassistans, blindspot monitor och autonoma nödbromssystem arbetar Kuga aktivt för att minimera olycksrisken och ge dig extra sinnesfrid och säkerhet på vägen.

background