Vi är tillgängliga 08-24, 7 dagar i veckan. Sälj, köp & byt bil utan att lämna hemmet med landets snabbaste chaufförsservice.

Köp BMW i3 - Ny eller begagnad

volkswagen

volkswagen golf

volkswagen passat

volkswagen tiguan

volkswagen transporter

volkswagen polo

Fyrhjulsdrift
Leasebar
Dragkrok
Till försäljning
Snart till försäljning
 
    Filter
Till försäljning
Snart till försäljning

Senaste:

Historik
Mina
favoriter
Min
bevakning
Rensa
filter

20 träffar av bilar till salu

Jämför up till 3 bilar

BMW i3 - Framtidens körupplevelse

BMW i3 är en elektrisk bil som sticker ut från mängden med sin innovativa design och avancerade teknologi. Den har en unik och futuristisk stil med en kaross som är gjord av kolfiberförstärkt plast. Detta gör bilen mycket lätt och samtidigt hållbar.

Innovativ design och prestationsförmåga

BMW i3 har en elmotor som ger en tyst och mjuk körupplevelse. Med en räckvidd på cirka 300 km vid full laddning, är det en perfekt bil för stadskörning och kortare resor. Bilen är också utrustad med en snabbladdningsteknik som kan ladda upp till 80% på bara 40 minuter.
Inuti BMW i3 är det en modern och minimalistisk design som ger en känsla av rymd och ljus. Sätena är tillverkade med material av högsta standard och är mycket bekväma. Instrumentbrädan är lättläst och intuitivt utformad, med en stor pekskärm som styr bilens funktioner. Dessutom finns det gott om plats för förvaring i bilen, inklusive ett stort bagageutrymme.

Avancerad säkerhet och smarta tillbehör

Säkerhet är en annan viktig faktor för BMW och i3 är utrustad med en mängd avancerade säkerhetsfunktioner. Bilen har automatiskt nödbromssystem, filbytesassistans, kollisionsvarning och parkeringsassistans. Bilen är också utrustad med ett fjärrövervakningssystem som kan kontrollera bilens status och laddnivå.
BMW i3 har också ett antal tillbehör som är tillgängliga för att förbättra körupplevelsen. Utrustning som en takbox, cykelhållare och vinterdäck är bara några exempel på de extra tillbehören som finns tillgängliga för bilen.

background