Köp BMW 4-serie - Ny eller begagnad

volkswagen

volkswagen golf

volkswagen passat

volkswagen tiguan

volkswagen transporter

volkswagen polo

Fyrhjulsdrift
Leasebar
Dragkrok
Till försäljning
Snart till försäljning
 

    Filter

57 träffar av bilar till salu

Jämför up till 3 bilar

Få en otrolig körupplevelse med BMW 4-serie – designad för att imponera

BMW 4-serie är en imponerande bil som kombinerar stil och prestanda. Den har en sportig design med slående linjer och är utrustad med kraftfulla motorer och teknik som tar körupplevelsen till en helt ny nivå.

Upplev kraftfull prestanda

Bilen har en imponerande prestanda med flera motoralternativ, inklusive en snabb sexcylindrig motor som ger 382 hästkrafter. Den har också en sportig fjädring och ett proportionerligt chassi för att ge en dynamisk och responsiv körning. Dessutom har BMW 4-serie en hög bränsleekonomi, vilket gör den både kraftfull och ekonomisk.

Lyxig inredning och avancerade säkerhetsfunktioner

Inuti bilen hittar du en modern och elegant inredning, med noga utvalt material och avancerad teknik. Det finns också gott om utrymme för passagerarna och förvaringsutrymme för att hålla allt organiserat och på plats. BMW 4-serie har också en ljudanläggning av högsta klass och infotainmentsystem som ger en fantastisk underhållningsupplevelse.
BMW arbetar flitigt med säkerheten och 4-serien är utrustad med avancerade funktioner som inkluderar automatisk nödbromsning, antisladdsystem, adaptiv farthållare och mycket mer. Dessutom finns det många tillval att välja mellan, som till exempel backkamera, parkeringsassistans och blindspot-övervakning, för att ytterligare öka säkerheten och bekvämligheten.

background