Vi är tillgängliga 08-24, 7 dagar i veckan. Sälj, köp & byt bil utan att lämna hemmet med landets snabbaste chaufförsservice.

Köp Audi A6 - Ny eller begagnad

volkswagen

volkswagen golf

volkswagen passat

volkswagen tiguan

volkswagen transporter

volkswagen polo

Fyrhjulsdrift
Leasebar
Dragkrok
Till försäljning
Snart till försäljning
 
    Filter
Till försäljning
Snart till försäljning

Senaste:

Historik
Mina
favoriter
Min
bevakning
Rensa
filter

121 träffar av bilar till salu

Jämför up till 3 bilar

Audi A6 - En modern och imponerande bil med hög kvalitet och prestanda

Audi A6 är en högkvalitativ sedan som kombinerar modern teknik med stilren design och hög prestanda. Här är allt du behöver veta om Audi A6.

En kombination av stilren design, hög prestanda och exklusiv inredning

Audi A6 har en elegans och stilfullhet som ger bilen en exklusiv känsla. Bilen är aerodynamiskt utformad med en strömlinjeformad kaross och en väl utformad grill. Insidan av bilen är också mycket stilren. Med material av ypperlig klass och en minimalistisk design ger Audi A6 en känsla av modernitet.
A6:an drivs av en kraftfull motor som innebär hög prestanda och en imponerande körupplevelse. Bilen finns i flera olika motoralternativ, med olika effekt och bränsleekonomi. Bilen är också utrustad med avancerad teknologi, som adaptiv fjädring och en bromsanläggning av högsta standard.
Även inredningen i Audi A6 är av högsta kvalitet. Komfortabla och justerbara säten tillsammans med dess gedigna instrumentbräda förstärker känslan av smakfullhet hos denna bil. Dessutom finns det många praktiska förvaringsfack runt om i bilen, vilket gör den idealisk för långa resor. Audi A6 har också en avancerad ljudanläggning som ger ett imponerande intryck.

Säkerhet och personlig anpassning

Audi A6 kan stoltsera med en rad ansenliga säkerhetsfunktioner, bland annat automatiska nödbromssystem, antisladdsystem, airbags och en solid karosstruktur. Dessutom finns det möjlighet att välja till extra säkerhetsutrustning, som till exempel backkamera och parkeringsassistans.
A6:an finns med en mängd tillbehör som gör bilen ännu mer praktisk och mångsidig. Till exempel finns det möjlighet att välja olika färger och material på bilens interiör och exteriör, och det finns också möjlighet att välja till extra utrustning, som till exempel GPS och uppvärmda stolar.

background