Vi är tillgängliga 08-24, 7 dagar i veckan. Sälj, köp & byt bil utan att lämna hemmet med landets snabbaste chaufförsservice.

Köp Audi A4 - Ny eller begagnad

volkswagen

volkswagen golf

volkswagen passat

volkswagen tiguan

volkswagen transporter

volkswagen polo

Fyrhjulsdrift
Leasebar
Dragkrok
Till försäljning
Snart till försäljning
 
    Filter
Till försäljning
Snart till försäljning

Senaste:

Historik
Mina
favoriter
Min
bevakning
Rensa
filter

88 träffar av bilar till salu

Jämför up till 3 bilar

Audi A4 - En modern och elegant sedan med hög prestanda och avancerad teknik

A4:an är en av de mest populära bilarna från Audi, där fokuset ligger på modern design, hög prestanda och avancerad teknik. Denna sedan är utformad för att erbjuda både stil och prestanda med en kombination av sportiga funktioner och bekvämlighet. Här är allt du behöver veta om Audi A4.

Modern design och kraftfull prestanda

Audi A4 har en modern och elegant design med skarpa linjer och en välformad kaross som ger bilen en exklusiv känsla. Bilen har också en redig grill och framlyktor som ger en distinkt look. Insidan av bilen är också mycket elegant, där högkvalitativt material och modern teknik verkar i ett beundransvärt samspel.
Audi A4 drivs av en kraftfull motor för en imponerande körupplevelse och slående prestanda. Bilen finns i flera olika motoralternativ som innebär ett par alternativ vad gäller effekt och bränsleekonomi. Den har också en avancerad fjädring som ger en stabil och bekväm körning, även på ojämna vägar. Dessutom har Audi A4 en sportig och smidig växellåda som gör bilen mycket rolig att köra.

Komfortabel inredning och avancerad säkerhet

A4:an är känd för sin moderna och sofistikerade inredning som är utformad för att ge en bekväm körupplevelse för både förare och passagerare. Bilens säten är bekväma och justerbara enligt preferens och instrumentbrädan är både modern och pragmatisk. Dessutom finns det gott om praktiska förvaringsutrymmen i bilen för att hålla allt organiserat. För att ytterligare förbättra körupplevelsen, har Audi A4 också en högkvalitativ ljudanläggning och avancerad teknik som hjälper till att göra varje resa mer njutbar.
Audi lägger stor vikt vid säkerhet, och Audi A4 är utrustad med imponerande säkerhetsfunktioner. Bland annat finns automatiskt nödbromssystem, antisladdsystem, airbags och en stabil karosstruktur för att skydda föraren och passagerarna vid en olycka. Det finns också möjlighet att välja till extra säkerhetsutrustning som backkamera och parkeringsassistans, vilket ger föraren extra trygghet och hjälp i trånga parkeringsutrymmen. Med dessa funktioner är Audi A4 en av de säkraste bilarna på marknaden.

background