Köp Audi A5 - Ny eller begagnad

volkswagen

volkswagen golf

volkswagen passat

volkswagen tiguan

volkswagen transporter

volkswagen polo

Fyrhjulsdrift
Leasebar
Dragkrok
Till försäljning
Snart till försäljning
 

    Filter

64 träffar av bilar till salu

Jämför up till 3 bilar

Audi A5 - Njut av en smidig och elegant körupplevelse i högsta klass

Audi A5 är en fantastisk bil som kombinerar elegant design med imponerande prestanda och en bekväm körupplevelse. Denna bil är en av de mest eftertraktade modellerna i Audi's sortiment och det finns många skäl till det. Läs vidare för att upptäcka vad som gör Audi A5 så speciell.

Stig in i elegans och kraft

Designen på Audi A5 är fantastisk. Den har en slående kaross som är både sportig och elegant. Det finns många olika färger och stilar att välja mellan, så du kan anpassa bilen efter din personliga preferens. Interiören är lika imponerande med sin moderna design och material som ger en lyxig känsla. Sätena är bekväma och justerbara, vilket gör det möjligt för föraren och passagerarna att hitta en perfekt position för att njuta av resan.
När det gäller prestanda är Audi A5 inget undantag. Bilen har ett antal motoralternativ, inklusive en kraftfull V6-motor som ger en mäktig acceleration och hastighet. Men det är inte bara hastigheten som imponerar. Audi A5 har en högkvalitativ fjädring och styrning som ger en smidig och responsiv körupplevelse. Och tack vare quattro® all-wheel drive-systemet kan du vara säker på att du har maximalt grepp på vägen, oavsett väderförhållandena.

Förlita dig på de mest avancerade säkerhetsfunktionerna och smarta tillbehör

Audi har inte snålat på säkerheten med denna modell. Bilen har automatiska nödbromssystem, antisladdsystem, airbags och en robust karosstruktur som skyddar dig och dina passagerare i händelse av en kollision. Dessutom finns det tillval som backkamera och parkeringsassistans, vilket gör det enkelt att manövrera bilen i trånga utrymmen.
Audi A5 har också många tillbehör som gör att du kan anpassa bilen efter dina behov. Det finns till exempel en mängd olika hjulalternativ och ytterligare utrustning som takräcken och lasthållare. Du kan också välja att uppgradera ljudanläggningen eller lägga till ett panoramatak som ger dig en fantastisk utsikt under resan.

background