Vi är tillgängliga 08-24, 7 dagar i veckan. Sälj, köp & byt bil utan att lämna hemmet med landets snabbaste chaufförsservice.

Köp Audi A3 - Ny eller begagnad

volkswagen

volkswagen golf

volkswagen passat

volkswagen tiguan

volkswagen transporter

volkswagen polo

Fyrhjulsdrift
Leasebar
Dragkrok
Till försäljning
Snart till försäljning
 
    Filter
Till försäljning
Snart till försäljning

Senaste:

Historik
Mina
favoriter
Min
bevakning
Rensa
filter

96 träffar av bilar till salu

Jämför up till 3 bilar

Audi A3 - En dynamisk och lyxig körupplevelse för dig som söker det bästa

Audi A3 är en kompakt och lyxig bil som har en mycket stilren design och enastående prestanda. Det är den perfekta bilen för den som söker en bil som är både sportig och elegant.

En Slående Design och Imponerande Prestanda

Designen på Audi A3 är imponerande med en slående front, breda hjulbågar och en aerodynamisk profil som ger bilen en sportig känsla. Interiören är lika imponerande med högkvalitativa material och en minimalistisk design som ger en känsla av modernitet.
Audi A3 har en imponerande prestanda med en kraftfull motor och avancerad teknik som ger en smidig och responsiv körupplevelse. Bilen är också mycket bränsleeffektiv, vilket innebär att du kan köra längre sträckor på mindre bränsle.

Avancerade teknologier och lyxiga funktioner

Säkerhet är en högsta prioritet för Audi och Audi A3 har imponerande säkerhetsfunktioner som gör att du kan känna dig trygg och säker på vägen. Bilen har automatiska nödbromssystem, antisladdsystem, airbags och en robust karosstruktur. Dessutom finns det möjlighet att välja till extra säkerhetsutrustning, som till exempel backkamera och parkeringsassistans.
Audi A3 har också avancerad teknik och innovativa tillbehör som ger en ännu bättre körupplevelse. Bilen har en högkvalitativ ljudanläggning, navigationssystem och avancerad parkeringsassistans som gör det lätt att manövrera bilen på trånga platser.

background