Vi är tillgängliga 08-24, 7 dagar i veckan. Sälj, köp & byt bil utan att lämna hemmet med landets snabbaste chaufförsservice.

Fyrhjulsdrift
Leasebar
Dragkrok
    Filter
Mina
favoriter
Min
önskelista
Rensa
filter

Just nu bilar till salu

Är du intresserad av att köpa en begagnad Audi A3?

Hos oss på Riddermark Bil har du stor chans att hitta en begagnad Audi A3 som har det du är ute efter. Hos oss är det både lätt och tryggt att köpa en begagnad bil i premiumklass. Vi går i god för att bilarna vi säljer gåtts igenom noga och är i bra skick i förhållande till priset. Vår specialitet är nyare, svensksålda bilar och vi har goda erfarenheter av att både köpa och sälja Audi A3.

En begagnad Audi A3 är en liten bil med stora fördelar

Audi A3 är en bil i golfklassen. Alltså en liten och lätthanterlig bil som i denna exklusiva tappning är mycket bekväm och dessutom mycket rolig att köra. Det är en bil som passar både som vardagsbil och i jobbsyfte. En begagnad Audi A3 är ekonomisk att köra men har också mycket kraft under huven. Modellen började tillverkas i slutet av 90-talet och är fortfarande i produktion. Du kan köpa en nyare Audi A3 laddhybrid eller med en motor anpassad för gasdrift. Utbudet av såväl Audi A3 bensin som Audi A3 diesel är stort och vi bör kunna hjälpa dig att hitta den version du föredrar. Samma sak gäller växellådan, Audi A3 finns både som automat och med manuell växellåda. Audi A3 är inte optimerad för största möjliga bagageutrymme. Hur stort det är varierar ganska kraftigt beroende på vad det är för årsmodell och version. Stäm av mot dina behov när du jämför en begagnad Audi A3 med en annan.

Audi A3 ger mycket komfort och hög prestanda för pengarna

En begagnad Audi A3 är en bil som är säker och rolig att köra och som bjuder på mycket hög komfort. Hos oss hittar du en begagnad Audi A3 till salu med en interiör som är påkostad och genomtänkt in i minsta detalj. Det här kan vara det bästa valet för dig som inte vill lägga hur mycket pengar som helst på en premiumbil, men som gärna äger en.

background