Vi är tillgängliga 08-24, 7 dagar i veckan. Sälj, köp & byt bil utan att lämna hemmet med landets snabbaste chaufförsservice.

Köp Audi A1 - Ny eller begagnad

volkswagen

volkswagen golf

volkswagen passat

volkswagen tiguan

volkswagen transporter

volkswagen polo

Fyrhjulsdrift
Leasebar
Dragkrok
Till försäljning
Snart till försäljning
 
    Filter
Till försäljning
Snart till försäljning

Senaste:

Historik
Mina
favoriter
Min
bevakning
Rensa
filter

15 träffar av bilar till salu

Jämför up till 3 bilar

Utstråla exklusivitet och stil med Audi A1

Audi A1 är en bil som imponerar på alla fronter. Med sin dynamiska design, imponerande prestanda och avancerade teknologi erbjuder A1 en körupplevelse som går utöver det förväntade. Oavsett om du navigerar genom stadens gator eller kör längs landsvägarna kommer A1 att ge dig en spännande och behaglig körning.

Kvalitet och prestanda i kompakt inramning

En av de mest framträdande egenskaperna hos Audi A1 är dess eleganta och sportiga design. Med sina väldefinierade linjer, slående frontgrill och distinkta LED-strålkastare sticker A1 ut från mängden och fångar blickarna på vägen. Dess kompakta storlek gör den perfekt för stadskörning samtidigt som den ändå har en närvaro och utstrålning som gör att den sticker ut.

När det gäller prestanda levererar Audi A1 imponerande kraft och smidighet. Med sitt urval av kraftfulla motorer och avancerad teknik får du en responsiv och sportig körupplevelse. A1 kombinerar prestanda och bränsleeffektivitet på ett imponerande sätt, vilket genererar både kraft och effektivitet utan att kompromissa med körglädjen.

Stilfull inredning och nyskapande funktioner

Audi A1:s interiör utstrålar modernitet och stil med exklusivt material och detaljer. Den intelligenta designen kombinerar funktionalitet med lyxiga detaljer och det generösa utrymmet ger en bekväm körupplevelse för förare och passagerare. A1:s interiör skapar en elegant och trivsam atmosfär oavsett resans längd.

Bilen är utrustad med avancerad teknologi som gör körningen enkel och underhållande. Den intuitiva pekskärmen ger dig enkel åtkomst till bilens olika funktioner och infotainmentsystem. A1 erbjuder också anslutningsmöjligheter, så att du kan hålla dig uppkopplad och njuta av dina favoritlåtar eller navigera smidigt genom staden.

Audi A1 sätter säkerheten i fokus med en omfattande uppsättning avancerade säkerhetsfunktioner och förarassistanssystem. Adaptiv farthållare, filhållningsassistans och autonoma nödbromssystem arbetar tillsammans för att minska risken för olyckor. A1 erbjuder trygghet och skydd för både förare och passagerare, vilket gör varje resa trygg och säker.

background