Ta reda på vad bilen är värd innan affären

Värdera min bil

Vill du veta mer?

Fyll i formuläret så hör vi av oss inom kort. Vid frågor om försäljning eller värdering av bil, använd vår värderingstjänst genom att klicka på telefonen ovan. Beskriv  alltid ditt fordon så noggrant som möjligt så att vi kan hjälpa dig på bästa sätt. [gravityform id="6" title="false" description="false"]

Spela upp filmen

Fem fördelar med att låta oss köpa din bil:

Vad är bilen värd?

“Vad är bilen värd?” är en fundamental frågeställning, vare sig man står som köpare eller säljare vid en bilaffär. Innan en affär inleds är det ett måste att göra en värdering av fordonet för att kunna göra den affär du förväntar dig gäller det att ärligt kunna svara på frågan. Med Riddermark Bil behöver du inte själv svara på vad bilen är värd. Vi tar reda på bilens värde åt dig. Vår fria värdering är något som vi har erbjudit våra kunder ända sedan starten 2006 av vår verksamhet och gör än idag. Oavsett om du är köpare eller säljare är det viktigt att du känner dig nöjd med affären och att den uppnått ett rättvist pris som du hoppades på.

Fem faktorer som avgör hur mycket bilen är värd

  • - Av vilket märke är bilen?
  • - Hur många mil har den gått?
  • - När servades bilen senast?
  • - Är modellen sällsynt?
  • - Vilket är bilens allmänna skick?
Att värdera bilen kan vara tidskrävande. Det gäller att hålla koll på marknaden samt kontinuerligt jämföra din bil med andra i samma stil, vilket är en process som inte alla har tid med. Överlåt värderingen till oss på Riddermark Bil och få ett bra pris. Vi har erfarenheten, kunskapen och marknadskollen för att göra bilaffären så bra som du förtjänar.

Använd vår kostnadsfria tjänst för bilvärdering och få ett bud idag.

Vi är särskilt intresserade utav bilar som:
  1. Är svensksålda
  2. Är tillverkade efter 2007
  3. Har gått mindre än 20.000 mil
  Använd verktyget i helskärm här