Sälja bilen till bilhandlare? Vi köper din bil - Riddermark Bil

Sälja bil via bilhandlare

Tack för din förfrågan!
Visa formulär igen
  1. Börja värdering online
  2. Bud via telefon
  3. Betalning, kontroll och upphämtning

Vi köper i första hand bilar som är Svensksålda, max 10 år gamla och har gått under 17.000 mil. Vill du hellre ringa? Du når oss på telefon: 010 – 33 222 33


 

Genom att sälja bil till bilhandlare, istället för att sälja till en privatperson, tjänar du mycket tid och stress. En bilhandlare köper bilen för att själv sälja den. Att det finns en mellanhand som tar en risk, binder upp kapital och behöver kunna gå med vinst innebär att du ofta får lite mindre betalt för bilen än om du själv lägger ner tid på att hitta rätt köpare. Det där med att hitta rätt köpare kan dock vara ganska krävande och det finns flera fördelar med att sälja bilen till en bilfirma som Riddermark Bil.

Sälj bil till bilhandlare och få betalt direkt

Du får pengar direkt om du väljer att sälja bilen till en bilhandlare som Riddermark Bil! Vissa bilmodeller tar annars lång tid att sälja - om du vill få ut fullt marknadspris. Vi har ett kontaktnät med köpare som står redo och kan marknadsföra din bil via fler kanaler än dem du själv har tillgång till. Det kan också vara så att marknaden är mättad när det gäller just den bil du vill sälja och då kan det ta riktigt lång tid att få bilen såld, om du inte är beredd att gå ner ganska mycket i pris. Vi på Riddermark Bil kan ha mer tålamod och vänta med att sälja bilen tills efterfrågan är större.


Det är bekvämare att sälja begagnad bil till bilhandlare

Att ordna med annonsering, köpebrev och betalning kan vara ganska snårigt, särskilt om du gör det för första gången. Din bilhandlare är ansvarig inför den kund som köper bilen och du kan själv vara anonym i relation till bilens nya ägare. Du slipper alla personliga kontakter med intresserade köpare som kanske vill pruta, be om information du inte har eller bara köra lite. Att sälja en begagnad bil till bilhandlare ska enligt oss på Riddermark Bil bygga på en smidig kontakt mellan dig och en professionell fackman.


Köp och sälj på samma gång

Att sälja bil till bilhandlare är ofta en riktigt bra idé om du planerar att köpa en bil av samma handlare. Då hamnar ni i ett förhandlingsläge som i vissa fall kan innebära att du får ett bättre pris på din gamla bil. Det är även tidseffektivt och bekvämt att göra en affär, istället för två.

Vad betalar bilhandlaren för min bil?

Väljer du att sälja bilen till en erfaren bilhandlare kan du vara säker på att priset du får bygger på en rimlig värdering. Det som framförallt avgör vad en begagnad bil är värd är märke och modell, hur många mil den gått och hur stor efterfrågan det är på just den modellen. Eventuell extrautrustning och om bilen servats enligt serviceplanen spelar också stor roll när du värderar en bil genom oss på Riddermark Bil.