Köp bil och / eller sälj din bil till oss på Riddermark Bil. Vi har öppet på telefon 8-24 alla 7 dagar i veckan. Varmt välkommen!

Säljare till Stockholm & Östersund

Publicerat: 2021-04-13

Vi fortsätter att växa och utökar säljteamen i flera av våra butiker.

Att arbeta som säljare i våra butiker passar både dig med tidigare säljerfarenhet och ett genuint intresse för försäljning, men även dig som saknar erfarenhet och istället har en vinnarskalle och gillar att överprestera. Vi är landets största begagnathandlare och levererar idag ca 70 bilar om dagen d.v.s. tempot är högt och möjligheterna många.

Hos oss är en hög aktivitetsnivå självklar och vi vill att du gillar att bygga långsiktiga och värdeskapande relationer med dina kunder.
Älskar du kundkontakt? Vill du utvecklas och göra karriär? Gillar du att slå gamla rekord och arbeta för egna och gemensamma resultat? Då kan du vara rätt medarbetare för oss – och vi arbetsplatsen för dig. Vi gillar mångfald och ser gärna att fler tjejer söker våra tjänster.

Att sälja hos oss
I rollen som säljare på Riddermark Bil jobbar du med försäljning i våra butiker. Du är bolagets ansikte utåt och du syr ihop affärerna oavsett om det gäller ren försäljning, värdering av kundernas befintliga objekt eller klassiska affärer med inbyten. Du ansvarar över bilaffärens alla steg där du är delaktig från att hitta rätt objekt till varje affär till att bilen levereras hem till kund och eventuell efterföljande kundvård. Låter det spännande men komplicerat? Oroa dig inte, vi lär upp dig! Du jobbar i team om ca 6 personer med en säljchef som har till uppgift att leda gruppen mot tydliga gemensamma mål och du arbetar butikstider efter uppsatt schema.

Vi erbjuder
En modern arbetsplats som ständigt står i fronten och utvecklar billbranschen i Sverige med nya idéer och digitala verktyg.
Vi rekryterar främst internt till lediga chefspositioner vilket gör oss till den perfekta platsen för dig som vill göra karriär. Att gå från säljare till butiks- och säljchef och även områdesansvarig för flera butiker är en resa flera av våra anställda gjort- hos oss finns alltid utrymme att utvecklas så länge du visar att du vill.

Vi är idag 180 anställda fördelade på 11 butiker, ett logistikcenter och ett huvudkontor. Trots vår storlek beskrivs vi ofta som ett mindre familjebolag, här får du vara med och påverka och hjälpa till att hela tiden styra vår tillväxt i rätt riktning med fler och nöjdare kunder.

Välkommen med din ansökan senast 31 Maj, via mail till:
Stockholm: Info@riddermarkbil.se
Östersund: jacob.arvidsson@riddermarkbil.se

Bifoga CV och personligt brev.
Tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningstid.

Omfattning: Heltid
Anställning: Tillsvidare

Vi är Sveriges största marknadsplats för begagnade bilar. Stolt leder vi utvecklingen inom försäljning och avyttring av begagnade bilar genom lagarbete, nytänkande och lyhördhet. Med flera stora anläggningar i Sverige hjälper vi privatpersoner och företag med sina bilaffärer. Vi bygger och utvecklar egna IT-system om vi helt enkelt anser att det saknas tillräckligt bra sådana, och varje dag strävar vi efter att göra allting lite bättre. Våra medarbetare rekryteras främst för sin förmåga att leva upp till våra viktiga värderingar - ärlighet, ansvar, trygghet, engagemang och respekt - något som gör oss starkare och är uppskattat av våra kunder.

10

Butiker

2000

Alltid minst 2000 bilar i lager

180

Engagerade medarbetare

Med förtroende från

AAA's logotyp
Recos logotyp
Gasellprisets logotyp

Gör som över 150 000 kunder, byt bil hos oss

Butikernas öppettider

Mån-fre: 09:00-19:00

Lördag: 10:00-18:00

Söndag: 10:00-16:00

Företagsinformation

Riddermark Bil AB

Gustavslundsvägen 18

167 51 Bromma

MAIL: info@riddermarkbil.se TEL: +46 (0)8 590 930 40

ORG. NR: 556750-7693