Säljande Inköpare

Publicerat: 2021-05-01

Är du ute efter en ny vändning i din karriär och vill vara en del av ett expanderande bolag? Har du har ett öga för detaljer och skulle beskriva dig som en lösningsorienterad, positiv och social person? Trivs du med att arbeta självständigt mot gemensamt uppsatta mål? Då har Riddermark Bil nästa tjänst för dig! Vi söker nu med start enligt överenskommelse en Säljande Inköpare till vårt drivna team i nya fräsha lokaler på Alviks Torg.

  • Omfattning: Heltid. Arbetstiderna varierar mellan 09-19 vardagar och 10-16.00 helger.
    Start enligt överenskommelse- tillsvidare (provanställning på 6 månader).
  • Ort: Stockholm, Bromma.

Arbetsbeskrivning I rollen som Säljande Inköpare arbetar du med våra potentiella och befintliga kunder och hjälper dem med försäljningen av sin bil. Kundkontakten sker via telefon och du ansvarar för affärens alla steg, från det att kunden efterfrågar ett pris till att våra chaufför hämtar bilen hemma hos kunden. Våra privatinköpare arbetar med både snabba och långsiktiga affärer och har ett löpande samarbete med avdelningen för företagsinköp. Vi ser att du som söker gärna har erfarenhet av telefonförsäljning eller kundservice.

Vi erbjuder En modern arbetsplats som ständigt står i fronten och utvecklar billbranschen i Sverige med nya idéer och digitala verktyg.
Vi rekryterar främst internt till lediga chefspositioner vilket gör oss till den perfekta platsen för dig som vill göra karriär.
Att gå från säljare till butiks- och säljchef och även områdesansvarig för flera butiker är en resa flera av våra anställda gjort- hos oss finns alltid utrymme att utvecklas så länge du visar att du vill.

Kvalifikationer

  • Goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift.
  • Erfarenhet av telefonförsäljning eller kundservice är meriterande.
  • Flerspråkighet är meriterande.

Du kommer att trivas extra bra som Privatinköpare hos oss om du är resultatdriven och positiv. Avdelningen består idag av 30 personer där du tillhör ett arbetslag och rapporterar direkt till vår inköpschef.

Om Riddermark Bil Riddermark Bil är Sveriges största marknadsplats för begagnade bilar. Stolt leder vi utvecklingen inom försäljning, inköp och avyttring av begagnade bilar genom lagarbete, nytänkande och lyhördhet. Med flera stora anläggningar i Stockholm hjälper vi privatpersoner och företag med att sälja, byta och köpa begagnade bilar. Vi bygger och utvecklar egna IT-system, och varje dag strävar vi efter att göra allting lite bättre. Våra 110 medarbetare har rekryterats främst för sin förmåga att leva upp till våra viktiga värderingar − ärlighet, ansvar, engagemang, trygghet och respekt − något som gör oss starkare och uppskattas av våra kunder. Bolaget har vuxit med 50% per år sedan starten 2008. Bolaget omsatte 1 miljard SEK år 2016.

Ansök via mail till: morgan.hedquist@riddermarkbil.se
Bifoga CV och personligt brev. Märk ditt mail med "privatinköpare".
Sista ansökningsdag: 2021-06-30.
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök snarast möjligt.

10

Butiker

2000

Alltid minst 2000 bilar i lager

180

Engagerade medarbetare

Med förtroende från

AAA's logotyp
Recos logotyp
Gasellprisets logotyp

Gör som 79.1k andra, köp din bil hos oss

Butikernas öppettider

Mån-fre: 09:00-19:00

Lördag: 10:00-18:00

Söndag: 10:00-16:00

Företagsinformation

Riddermark Bil AB

Gustavslundsvägen 18

167 51 Bromma

MAIL: info@riddermarkbil.se TEL: +46 (0)8 590 930 40

ORG. NR: 556750-7693