Elbil | Begagnade elbilar till salu | Riddermark Bil
Angående COVID-19
Vi erbjuder idag hemleverans av din bil till hela Sverige för dig som vill.
Vi säkerställer att all vår personal är symtomfri varje dag, såväl säljare som chaufförer detta för ert och vårt bästa. Läs mer här!
Vill du sälja din bil?

Jag vill sälja min bil

Tack för din förfrågan!
Visa formulär igen
  1. Gratis värdering online
  2. Bud via telefon
  3. Betalning, kontroll och upphämtning

Vi köper i första hand bilar som är Svensksålda, max 10 år gamla och har gått under 17.000 mil. Vill du hellre ringa? Du når oss på telefon: 08 - 40 022 311

ElbilBegagnad Elbil till salu - Utbud

Marknaden för begagnade elbilar har tidigare varit ganska liten, men växer idag mycket. Det är ju inte under så lång tid du har kunnat köpa en elbil i Sverige.

Nu är det dock många som byter till nyare elbilar och säljer sin gamla. Passa på och köp en miljövänlig elbil hos oss på Riddermark Bil. Har du själv en elbil till salu? Vi köper den gärna och du får betalt direkt.

 

Är elbil miljövänligt?

Den viktigaste anledningen till varför elbilar är bra för miljön är att el kan vara förnyelsebar och att en elmotor har mycket högre verkningsgrad än en förbränningsmotor. Begagnade elbilar rostar dessutom mindre, och en begagnad bil är alltid bättre för miljön än nytillverkade.


Vilken elbil ska man köpa?

En Tesla elbil är helt rätt om du är ute efter spjutspetsteknologi från pionjärerna på området. En Toyota elbil eller Volkswagen elbil kan vara ett utmärkt val om du vill köpa en prisvärd elbil privat eller vill ha en begagnad elbil som tjänstebil. Idag finns laddningsstationer på så många platser runt om landet att en elbils räckvidd är fullt tillräcklig för de flesta. Att ha en elbil 2020 är både praktiskt och ekonomiskt. Du vet väl att en elbil har ett förmånsvärde som är rabatterat? Det gäller även om du väljer att köpa en elbil begagnad.


Utnyttja ditt elbils-bidrag och köp en miljövänlig elbil

En anledning till att begagnade elbilar står sig bra när det gäller elbil vs. bensin är att elbilspremien gjort att priset sjunkit på både nya och begagnade elbilar. Frågan varför elbilar är så dyra ställs inte lika ofta längre. Du kan hitta en elbil till ett mycket bra pris idag, samtidigt som detta är bilar som är förmånliga att äga. En stor fördel med att köpa elbil är att de beräknas kosta 30 % mindre att reparera än bensindrivna bilar.
Läs mer
Dölj

Elbilar till salu

Filtrera:
Visa filter Dölj filter
Varumärke
Visa resultat
Nissan LEAF 5dr 40 kWh (150hk)
Täby
Hemleverans i hela landet
268900 kr
VW e-Golf VII 5dr (136hk) Comfort
Store to Door
Hemleverans i hela landet
264800 kr
BMW i3s 94Ah, I01 (184hk) Comfort Advanced
Slagsta
Hemleverans i hela landet
BMW i3 60Ah, I01 (170hk) Comfort
Slagsta
Hemleverans i hela landet
184800 kr
KIA Soul EV (110hk)
Järfälla
Hemleverans i hela landet
168900 kr
Tesla Model S 90D (428hk)
Showroom
Hemleverans i hela landet
649000 kr
VW e-up! (82hk) Drive
Länna
Hemleverans i hela landet
128900 kr
Nissan LEAF 5dr (109hk)
Arlanda
Hemleverans i hela landet
114700 kr
Du ser nu 1-8 av 8.