Riddermark Bil öppnar ny butik i Länna

Publicerat: 2016-12-02

Den andra december 2016 kunde vi med glädje välkomna de första kunderna till vår nya butik i Länna, Skogås.

Efter ett par veckor av total ombyggnation, planering och rekrytering stod vi till sist med vår femte anläggning framför oss.

Det är lite som fattas innan vi kan säga att vi är helt klara med renoveringen men vi öppnar ändå då huvudsaken för oss är att vi har våra prisvärda bilar och vår glada personal på plats, det gör att vi skall kunna hjälpa kunderna på absolut bästa sätt även om det saknas en golvlist någonstans - Anders Forsman, Anläggningschef Länna.


Lokalen som tidigare varit bl.a. restaurang och butik för bebis-tillbehör fick en rejäl make over där de flesta väggar rivits ned för att ge plats för så många fordon som möjligt. Totalt skall lokalen rymma ca 170 begagnade bilar men också ge en hemtrevlig och familjär känsla, något som givetvis är en stor utmaning.

Just inredning är därför ganska högt prioriterat och därmed har vi fått hjälp av Strategisk Design Stockholm som lyckats med att få en bilhall att kännas som hemma med inredning som inte bara bryter av den lackerade plåten som annars fyller hallen, utan som också lyckas bjuda in till avkoppling och umgänge.

Det är så häftigt när man kliver in klockan tio på kvällen dagen innan öppning. De första bilarna har tagit plats i hallen. Några säljare monterar ihop ett bord till det nya konferensrummet, en annan hjälper vår IT-kille att fästa en skärm i väggen, vår VD Alexander skruvar Ikea-kök och vår platschef Anders sopar golv. Det säger så mycket om det här företaget och vilka vi är som jobbar här! - Patricia Wilhelmsson, Bilförsäljare i Länna.

Med flertalet sålda bilar redan innan lunch på öppningsdagen kunde man konstatera att att det funnits en efterfrågan av den här typen av bilhandel i sydvästra delen av Stockholm. Personalen på plats fick många positiva kommentarer och gratulationer under öppningen och även i Riddermark Bils sociala medier kunde man tydligt se att butiken var efterlängtad. Vi är enormt tacksamma för det bemötandet vi fått.

Så tveka inte på att svänga förbi vår nya butik i Länna för att se några av våra bilar, eller bara ta en kopp kaffe.

10

Butiker

2000

Alltid minst 2000 bilar i lager

180

Engagerade medarbetare

Med förtroende från

AAA's logotyp
Recos logotyp
Gasellprisets logotyp

Gör som 79.1k andra, köp din bil hos oss

Butikernas öppettider

Mån-fre: 09:00-19:00

Lördag: 10:00-18:00

Söndag: 10:00-16:00

Företagsinformation

Riddermark Bil AB

Gustavslundsvägen 18

167 51 Bromma

MAIL: info@riddermarkbil.se TEL: +46 (0)8 590 930 40

ORG. NR: 556750-7693