Ny butik i Slagsta öppnad av Riddermark Bil

Med en golvyta lika stor som gräsplanen i Friends Arena blir butiken i Slagsta Riddermark Bils huvudpunkt i söderort.


Den 1 Augusti slog Riddermark Bil upp portarna till den sjunde butiken i Stockholm. Läget i Slagsta, Norsborg är ett av företagets absolut bästa och butiken har plats för över 250 fordon.

Vi mjukstartar i Augusti med ca 100 bilar i lager. Vi förväntas ha butiken helt fylld och färdigrenoverad innan September. - Anders Forsman, Anläggnings- och Försäljningschef region Syd. 


Butiken i Slagsta har redan under sina första timmar hunnit sälja tre bilar, och premiärbesökarna möts av en nyrenoverad lokal full av liv och rörelse.

"Det är kul att så många kunder hittat hit från första starten och att vi får så många lyckönskningar från nya grannar och samarbetspartners." Säger Anders Forssman.
-"Bolaget som fanns i lokalen före oss sålde också bilar så många besökare är nyfikna på vilka vi är och vad skillnaden blir. Vi är ju en annan aktör som arbetar på ett annat sätt. Vår specialitet är att sälja vanliga bilar till vanliga kunder och vi vill alltid kunna erbjuda trygga och okomplicerade bilaffärer."
Trevligt bemötande av Ivan Jencic och Alexander Riddermark i entrén


Butiken i Slagsta blir Riddermark Bils sjunde varav det numera finns lika många anläggningar på den södra som norra sidan av Stockholm.
Så sent som år 2015 fanns enbart huvudanläggningen i Järfälla.

Butiken ger Riddermark Bil en möjlighet att ytterligare utöka sitt sortiment till storleken och även förbättra tillgängligheten för kunderna.

 

Omnämnda produkter

Kommentarer

Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Inga kommentarer