Köp bil och / eller sälj din bil till oss på Riddermark Bil. Vi har öppet på telefon 8-24 alla 7 dagar i veckan. Varmt välkommen!

Intervju med Morgan, Försäljare och inköpare på Riddermark Bil

Publicerat: 2016-12-30

8 Frågor om livet som bilförsäljare

Vem är du?

Morgan Hedkvist heter jag, 25 år gammal och är bosatt på Stora Essingen.

Vilken roll har du på företaget?

Jag började som säljare på vår anläggning i Täby, men sedan några månader tillbaka arbetar jag i vår flaggskeppsbutik i Järfälla. Idag arbetar jag som säljare med inköpsbehörighet, vilket innebär att jag först och främst säljer bilar, men att jag även värderar och köper in bilar.

Vilka tre ord skulle du använda för att beskriva dig själv?

Hmm. Mina kollegor har när de blivit tillfrågade beskrivit mig som ENERGISK, VÄNLIG, SPRALLIG. Så jag litar på mina kollegor och håller mig kvar till dem tre orden. Jag kan väl känna igen mig i det, jag gillar att sprida bra energi och ge många high fives.

Varför just Riddermark Bil och inget annat liknande bolag?

Jag hade hört talas om Riddermark Bil via en bekant. Jag fick provjobba en dag ute i Täby och tyckte det kändes väldigt bra och att jag klickade med kollegorna direkt. Hur klyschigt det än låter så visste jag att jag ville jobba på Riddermark Bil direkt efter den dagen.

Vad är det absolut bästa med ditt nuvarande jobb?

Det absolut bästa med det här jobbet är att alla dagar är olika, alla kunder är olika och framför allt att jag har de bästa kollegorna som man kan tänka sig. Dagarna bara springer förbi.

Vad är det mest utmanande och utvecklande med ditt jobb?

Haha, att tvätta svarta bilar (känns som om de alltid ser smutsiga ut igen, direkt när de torkat) och att skotta fram alla bilar som står utomhus på vintern! Att skotta fram 100 bilar och att kunna göra en rolig grej av det tillsammans med sina kollegor är både utmanande och utvecklande.

Varför skulle du rekommendera Riddermark Bil som arbetsplats?

Det händer verkligen nya saker hela tiden, det är väldigt högt tempo, cheferna lyssnar om man har någon rolig ide (som att starta alla v10or samtidigt i hallen). Det är en bra arbetsplats om man VILL utvecklas och lära sig saker, såsom ledarskap, problemlösning osv.

Var ser du dig själv om 5 år?

Inom 5år så hoppas jag att jag har fått förtroendet att driva en egen anläggning. Det skulle t.ex. vara superkul att få vara med att öppna upp en anläggning i en ny stad.

10

Butiker

2000

Alltid minst 2000 bilar i lager

180

Engagerade medarbetare

Med förtroende från

AAA's logotyp
Recos logotyp
Gasellprisets logotyp

Gör som över 150 000 kunder, byt bil hos oss

Butikernas öppettider

Mån-fre: 09:00-19:00

Lördag: 10:00-18:00

Söndag: 10:00-16:00

Företagsinformation

Riddermark Bil AB

Gustavslundsvägen 18

167 51 Bromma

MAIL: info@riddermarkbil.se TEL: +46 (0)8 590 930 40

ORG. NR: 556750-7693