Köp bil och / eller sälj din bil till oss på Riddermark Bil. Vi har öppet på telefon 8-24 alla 7 dagar i veckan. Varmt välkommen!

Vill du jobba hos oss? Se våra lediga tjänster

Bilhandlare Stockholm

I Sverige har vi en väl fungerande marknad för begagnade bilar. Både privatpersoner och företag har alla möjligheter att genomföra lyckade affärer som både köpare och säljare. Men det är bra att tänka efter lite innan du väljer bilhandlare i Stockholm. Många bilhandlare i Stockholm specialiserar sig på en viss typ av bil. När det gäller nya bilar är detta självklart eftersom handlarna behöver vara auktoriserade. Även begagnatmarknaden består av aktörer som ofta nischat in sig på något ganska specifikt. Till exempel defekta bilar av ringa värde. Vi på Riddermark Bil har flera anläggningar i Stockholmsområdet och arbetar med nyare svensksålda bilar i bra skick. Oftast hittar du över tusen bilar hos oss. Allt från extrema sportbilar till ekonomiska familjebilar. Vi är med andra ord en av de bilhandlare i Stockholm som gör den allra bredaste satsningen. Vi leasar även bilar till ett stort antal företagskunder.

Köpa begagnad bil av bilhandlare

Det finns en del grundkrav du ska ställa när du köper en begagnad bil av en bilhandlare i Stockholm, eller någon annanstans för den delen. Alla papper bör givetvis vara i sin ordning. Det betyder att bilen i samband med köpet skall ställas på och inte ha några obetalda skulder, att ägarbytet genomförs på rätt sätt, att bilen är försäkrad och att den är servad enligt bilens serviceplan.

Att köpa en begagnad bil av en bilhandlare i Stockholm innebär att du har ett mycket stort antal modeller att välja mellan. Är det en särskild bil du är intresserad av har du stora chanser att hitta den till ett vettigt pris. Särskilt om du är kunnig när det gäller bilar och kan göra en egen värdering. Alternativet är att vända sig bilhandlare i Stockholm med duktiga värderingsmän och en tilltalande prisbild.

Diskutera gärna med oss på Riddermark Bil innan du bestämmer dig för att köpa en begagnad bil i Stockholm. Vi kan bland annat ge input kring vad olika modeller kostar att äga utifrån faktorer som alla inte har full koll på, till exempel förväntad värdeminskning och den nya fordonsskatten.

Sälja begagnad bil till bilåterförsäljare i Stockholm

När du säljer en bil genom oss på Riddermark Bil slipper du många av de förberedelser som krävs när du säljer en bil på egen hand. Du säljer bilen i dess nuvarande skick och behöver inte tänka på annonsering, visning av bilen eller administrationen kring ägarbytet. Det är möjligt att du kan få ett bättre pris ifall du säljer bilen helt själv men då får du också vara beredd på att lägga ner arbete på försäljningsprocessen. Vi betalar för din bil direkt, inte när den sedan säljs till slutkund.

Ett bra sätt att få ett bra pris för bilen när du säljer den till en bilhandlare i Stockholm brukar vara att använda den som inbyte när du köper en ny bil. Då blir du en extra viktig kund för din bilhandlare och ni kan göra en affär som blir riktigt bra för alla parter.

13

Butiker

2200

Alltid minst 2200 bilar i lager

250

Engagerade medarbetare

Med förtroende från

AAA's logotyp
Recos logotyp
Gasellprisets logotyp

Gör som över 150 000 kunder, byt bil hos oss

Butikernas öppettider

Mån-fre: 09:00-19:00

Lördag: 10:00-18:00

Söndag: 10:00-16:00

Företagsinformation

Riddermark Bil AB

Gustavslundsvägen 18

167 51 Bromma

MAIL: info@riddermarkbil.se TEL: +46 (0)8 590 930 40

ORG. NR: 556750-7693