Köp Toyota Avensis - Ny eller begagnad

volkswagen

volkswagen golf

volkswagen passat

volkswagen tiguan

volkswagen transporter

volkswagen polo

Fyrhjulsdrift
Leasebar
Dragkrok
Till försäljning
Snart till försäljning
 

    Filter

30 träffar av bilar till salu

Jämför up till 3 bilar

Upplev komfort och tillförlitlighet med Toyota Avensis

Toyota Avensis är en bil som erbjuder det bästa av elegans, komfort och pålitlighet. Med sin stilfulla design, bekväma interiör och pålitliga prestanda tar Avensis din körupplevelse till nya höjder. Oavsett om du ska pendla till jobbet, ge dig ut på en roadtrip eller bara ta en avslappnad weekendutflykt, kommer Avensis att ge dig den perfekta kombinationen av prestanda och komfort.

Raffinerad design och praktisk funktionalitet Toyota Avensis sticker ut med sin eleganta och sofistikerade

Toyota Avensis sticker ut med sin eleganta och sofistikerade design. Med rena linjer, välformad kaross och distinkta detaljer kan man vara säker på att Avensis drar till sig beundrande blickar på vägen. Dess moderna utseende kombinerat med Toyotas kvalitetskonstruktion ger dig en bil som inte bara är snygg, utan också är byggd för att hålla.

Inuti Toyota Avensis möts du av en rymlig och välutrustad interiör som präglas av komfort och funktionalitet. De ergonomiskt utformade sätena och det generösa utrymmet skapar en trivsam atmosfär där både föraren och passagerarna kan koppla av och njuta av varje resa. Dessutom är Avensis utrustad med avancerad teknik som ger dig en uppkopplad och underhållande körupplevelse. Med funktioner som en intuitiv pekskärm, Bluetooth-anslutning och avancerat ljudsystem kan du hålla dig uppkopplad och njuta av din favoritmusik under hela resan.

Toyota - en synonym för pålitlighet på väg

Toyota Avensis levererar också när det gäller prestanda och tillförlitlighet. Med sina kraftfulla motoralternativ och innovativa teknik får du en smidig och responsiv körupplevelse. Avensis är konstruerad för att ge dig en balans mellan prestanda och bränsleeffektivitet, vilket ger dig en optimal körupplevelse samtidigt som du sparar på bränsleförbrukningen. Du kan lita på att Avensis tar dig dit du vill på ett pålitligt och effektivt sätt.

Säkerhet är en hög prioritet för Toyota och Avensis är inget undantag. Den är utrustad med en omfattande uppsättning avancerade säkerhetsfunktioner och förarassistanssystem som arbetar tillsammans för att hålla dig och dina passagerare skyddade. Funktioner som adaptiv farthållare, filhållningsassistans och autonoma nödbromssystem minimerar risken för olyckor och ger dig extra trygghet på vägen.

background