Köp Tesla Model X - Ny eller begagnad

volkswagen

volkswagen golf

volkswagen passat

volkswagen tiguan

volkswagen transporter

volkswagen polo

Fyrhjulsdrift
Leasebar
Dragkrok
Till försäljning
Snart till försäljning
 

    Filter

11 träffar av bilar till salu

Jämför up till 3 bilar

Upptäck Tesla Model X - En banbrytande kombination av innovation, prestanda och hållbarhet

Tesla Model X är en revolutionerande eldriven SUV som tar bilindustrin till nya höjder. Med sitt imponerande utseende, exceptionella prestanda och avancerade teknologi erbjuder Model X en körupplevelse som är både futuristisk och miljövänlig.

Skapad för framtiden

En av de mest framträdande egenskaperna hos Tesla Model X är dess distinkta design. Med sina karakteristiska framdörrar i falkvinge-stil och släta linjer sätter Model X sin prägel på vägen. Dess aerodynamiska form minimerar luftmotståndet och bidrar till en längre körsträcka samt en effektivare energianvändning.

När du stiger in i Model X möts du av en sofistikerad och välutrustad interiör. Den öppna kupén rymmer upp till sju passagerare och erbjuder generöst utrymme för både passagerare och bagage. Det moderna designkonceptet skapar tillsammans med förstklassigt material en elegant och bekväm atmosfär där du och dina medresenärer kan njuta av varje resa.

Oöverträffad prestanda och säkerhet

Tesla Model X är inte bara enastående när det gäller design och komfort, den levererar även imponerande prestanda. Med Teslas unika elektriska drivsystem får du blixtsnabb acceleration och smidig körning. Model X accelererar från 0 till 100 km/h på bara några sekunder och ger dig en dynamisk och responsiv körupplevelse. Dess avancerade batteriteknik ger dig också en imponerande räckvidd så att du kan resa längre utan att behöva oroa dig för att ladda.

Säkerhet har alltid högsta prioritet hos Tesla, och Model X är inget undantag. Med en rad avancerade säkerhetsfunktioner och förarassistanssystem hjälper Model X till att skydda både föraren och passagerarna. Funktioner som adaptiv farthållare, kollisionsvarning, automatisk nödbromsning och sidokrockskydd arbetar tillsammans för att minimera risken för olyckor och ge dig extra trygghet på vägen.

Utöver sin banbrytande design, imponerande prestanda och avancerade säkerhetsfunktioner har Tesla Model X även en imponerande uppsättning tekniska funktioner. Den har en intuitiv pekskärm som styr alla bilens funktioner och ger dig tillgång till navigation, underhållning och anslutningsmöjligheter. Model X är också utrustad med Autopilot-funktioner som ger dig en mer avslappnad och förenklad körupplevelse.

background