Vi är tillgängliga 08-24, 7 dagar i veckan. Sälj, köp & byt bil utan att lämna hemmet med landets snabbaste chaufförsservice.

Köp Tesla Model 3 - Ny eller begagnad

volkswagen

volkswagen golf

volkswagen passat

volkswagen tiguan

volkswagen transporter

volkswagen polo

Fyrhjulsdrift
Leasebar
Dragkrok
Till försäljning
Snart till försäljning
 
    Filter
Till försäljning
Snart till försäljning

Senaste:

Historik
Mina
favoriter
Min
bevakning
Rensa
filter

102 träffar av bilar till salu

Jämför up till 3 bilar

Tesla Model 3: Revolutionerande prestanda och modern design

Tesla Model 3 är en revolutionerande elbil som kombinerar prestanda, räckvidd och design på ett fantastiskt sätt. Denna bil har allt som du behöver för att uppleva en verkligt gripande körupplevelse.

En banbrytande kombination av prestanda, design och säkerhet

En av de mest beundransvärda egenskaperna hos Tesla Model 3 är dess prestanda. Bilen har en elektrisk motor som ger en imponerande acceleration och en topphastighet på över 200 km/h. Dessutom har bilen en väldig räckvidd som gör att du kan köra upp till 560 kilometer på en enda laddning. Detta betyder att du inte behöver oroa dig för att ladda din bil så ofta, vilket ger dig mer tid åt att njuta av körupplevelsen.
Men det är inte bara dess prestanda som gör Tesla Model 3 till en fantastisk bil. Bilen har en stilren och modern design, med en aerodynamisk kaross som ger en smidig körupplevelse. Interiören är lika imponerande, med en minimalistisk design och en intuitiv pekskärm som gör att du kan styra alla bilens funktioner med lätthet.
Tesla Model 3 innebär också en utomordentlig säkerhet. Bilen har avancerade säkerhetsfunktioner som antisladdsystem, automatisk nödbromsning och en tålig karosstruktur som skyddar dig och dina passagerare i händelse av en olycka.

Smarta tillbehör med ett grönt samvete

För att ta din Tesla Model 3-upplevelse till nästa nivå finns det en mängd olika tillbehör tillgängliga. Till exempel kan du lägga till en dragkrok, en takbox och andra smarta tillbehör att välja helt enligt personlig preferens.
Slutligen är Tesla Model 3 en bil som du kan känna dig stolt över att äga. Den är inte bara en av de mest imponerande elbilarna på marknaden idag, den är också en symbol för en mer hållbar framtid. Genom att välja Tesla Model 3 gör du inte bara en investering i din körupplevelse, du gör också en investering i framtiden.

background