Köp Skoda Octavia - Ny eller begagnad

volkswagen

volkswagen golf

volkswagen passat

volkswagen tiguan

volkswagen transporter

volkswagen polo

Fyrhjulsdrift
Leasebar
Dragkrok
Till försäljning
Snart till försäljning
 

    Filter

61 träffar av bilar till salu

Jämför up till 3 bilar

Skoda Octavia - En sofistikerad kombination av prestanda, stil och komfort

Skoda Octavia är en populär bilmodell från den tjeckiska tillverkaren Skoda som har gjort sig känd för sin eleganta design och högpresterande teknik. Detta är en bil som passar perfekt för dem som söker en kombination av sportighet och funktionalitet.

Modern design och förstklassig interiör för en bekväm körning

Designen på Skoda Octavia är modern och sofistikerad med rena linjer och aerodynamisk form. Fronten på bilen är prydlig med en stor kromad grill och strålkastare som ger en skarp look. Interiören är också imponerande med högkvalitativa material och en layout som är lätt att använda. Bilens rymliga inredning gör att det finns gott om plats för både förare och passagerare och bagageutrymmet är synnerligen generöst.

Slagkraftig prestanda och avancerade säkerhetsfunktioner

Skoda Octavia har också imponerande prestanda med en rad olika motoralternativ, inklusive både bensin- och dieselmotorer. Dessa motorer ger en kraftfull acceleration och en jämn körupplevelse. Förutom kraftfulla motoralternativ är bilen utrustad med innovativ teknik som adaptiv farthållare, filbytesvarning, parkeringsassistent och trötthetsvarning, vilket ger en trygg och bekväm körupplevelse.
Säkerheten är hög hos Skoda Octavia med en rad säkerhetsfunktioner som inkluderar antisladdsystem, antispinn, adaptiv farthållare, backkamera och parkeringsassistans. Dessutom är bilen utrustad med kollisionsvarningssystem som varnar för potentiella kollisioner.

background