Vi är tillgängliga 08-24, 7 dagar i veckan. Sälj, köp & byt bil utan att lämna hemmet med landets snabbaste chaufförsservice.

Köp Renault Zoe - Ny eller begagnad

volkswagen

volkswagen golf

volkswagen passat

volkswagen tiguan

volkswagen transporter

volkswagen polo

Fyrhjulsdrift
Leasebar
Dragkrok
Till försäljning
Snart till försäljning
 
    Filter
Till försäljning
Snart till försäljning

Senaste:

Historik
Mina
favoriter
Min
bevakning
Rensa
filter

23 träffar av bilar till salu

Jämför up till 3 bilar

Renault Zoe: Framtidens elbil för en hållbar och praktisk körupplevelse

Renault Zoe är en helt eldriven bil som tar hållbarhet och bekvämlighet till nya höjder. Med sin moderna design, imponerande räckvidd och innovativa teknik erbjuder Zoe en körupplevelse som är både miljövänlig och praktisk. Oavsett om du pendlar till jobbet, utforskar staden eller tar längre resor kommer Renault Zoe att ge dig en smidig och tyst resa med minimal påverkan på miljön.

Stilren design möter nyskapande prestanda

En av de mest framstående egenskaperna hos Renault Zoe är dess moderna och stilrena design. Med sina rena linjer, aerodynamiska form och distinkta detaljer sticker Zoe ut från mängden. Dess kompakta och eleganta kaross gör den perfekt för stadskörning samtidigt som den erbjuder tillräckligt med utrymme för att rymma både passagerare och bagage.

Men det är inte bara utseendet som gör Renault Zoe så imponerande. Under den eleganta ytan erbjuder Zoe imponerande prestanda och en imponerande räckvidd. Med sin avancerade eldrivlina och ett urval av batteristorlekar kan Zoe ta dig längre än någonsin tidigare utan att kompromissa med prestanda eller komfort. Du kan ladda bilen hemma, på jobbet eller vid allmänna laddstationer och njuta av en smidig och kostnadseffektiv körning.

Utrustad för att ta dig längre

Renault Zoe är också utrustad med avancerad teknik som gör varje resa bekväm och underhållande. Den erbjuder funktioner som en intuitiv pekskärm, Bluetooth-anslutning och en rad smarta appar som hjälper dig att hålla dig uppkopplad och informerad under färden. Dessutom har Zoe avancerade förarassistanssystem som adaptiv farthållare, filhållningsassistans och parkeringsassistans för att göra körningen enklare och säkrare.

Trots att den är en kompakt elbil kompromissar inte Zoe med säkerhetsfunktioner. Den har avancerade funktioner som autonomt nödbromssystem, filhållningsassistans och död vinkel-varning för att minimera risken för olyckor och skydda både föraren och passagerarna.

Med Renault Zoe tar du steget in i framtidens fordonsdrift. Du får inte bara en miljövänlig bil med imponerande räckvidd och prestanda, utan också en bil som är designad för att passa din livsstil och dina behov. Ge dig själv förmånen att uppleva Renault Zoe och låt den revolutionera din körupplevelse med sin innovation och hållbarhet.

background