Köp Peugeot Expert - Ny eller begagnad

volkswagen

volkswagen golf

volkswagen passat

volkswagen tiguan

volkswagen transporter

volkswagen polo

Fyrhjulsdrift
Leasebar
Dragkrok
Till försäljning
Snart till försäljning
 

    Filter

43 träffar av bilar till salu

Jämför up till 3 bilar

Peugeot Expert: För optimering av ditt företags effektivitet och flexibilitet

Peugeot Expert är en imponerande transportbil som erbjuder en perfekt balans mellan prestanda, komfort och tillförlitlighet. Med sin innovativa teknologi och robusta konstruktion är denna bil en perfekt följeslagare för både korta och långa resor.

Upptäck prestandan och elegansen i Peugeot Expert – den perfekta kombinationen för ditt behov

Designen på Peugeot Expert är både modern och funktionell. Den aerodynamiska formen ger en enastående bränsleeffektivitet, medan det stora lastutrymmet rymmer allt man behöver. Inuti bilen finns det gott om plats för både förare och passagerare, med bekväma säten och en sofistikerat utformad instrumentbräda.
När det gäller prestanda är Peugeot Expert helt enkelt enastående. Den kraftfulla motorn ger snabb acceleration och en smidig körupplevelse, medan den avancerade fjädringen ger en bekväm åktur även på ojämna vägar. Oavsett om du kör i stadsmiljö eller på motorvägen kommer Peugeot Expert att imponera på dig med sin prestanda.

Säkerheten och anpassningsbarhet med innovativa tillbehör

Säkerhet är också en hög prioritet för Peugeot och Expert är utrustad med en mängd avancerade säkerhetsfunktioner som skyddar både föraren och passagerarna. Bilen har antisladdsystem, automatisk nödbroms, filbytesvarnare och dödavinkelvarnare, vilket ger dig en trygg och säker körupplevelse.
Förutom prestanda och säkerhet erbjuder Peugeot Expert också ett brett utbud av tillbehör som gör att du kan anpassa bilen efter dina behov. Du kan välja mellan olika infotainmentsystem, säteskonfigurationer, lastsystem och mycket mer. Vidare kan man med hjälp av Peugeot Connect-appen enkelt hålla koll på bilens prestanda och underhållsbehov.

background