Vi är tillgängliga 08-24, 7 dagar i veckan. Sälj, köp & byt bil utan att lämna hemmet med landets snabbaste chaufförsservice.

Köp Opel Insignia - Ny eller begagnad

volkswagen

volkswagen golf

volkswagen passat

volkswagen tiguan

volkswagen transporter

volkswagen polo

Fyrhjulsdrift
Leasebar
Dragkrok
Till försäljning
Snart till försäljning
 
    Filter
Till försäljning
Snart till försäljning

Senaste:

Historik
Mina
favoriter
Min
bevakning
Rensa
filter

23 träffar av bilar till salu

Jämför up till 3 bilar

Opel Insignia: En kombination av stilfullhet, prestanda och avancerad teknologi

Opel Insignia är en bil som inte bara tar dig från punkt A till punkt B, den erbjuder en körupplevelse utöver det vanliga. Med sin eleganta design, imponerande prestanda och avancerade teknik sätter Insignia standarden för stil och komfort i sin klass. Oavsett om du tar dig genom stadens gator eller ger dig ut på långa vägsträckor kommer Insignia att ge dig en resa som är både njutbar och bekväm.

Bekvämlighet och design av yttersta klass

Opel Insignia står för en sofistikerad och modern design. Med sina slående linjer, muskulösa utseende och unika grill sticker Insignia ut från mängden och drar till sig blickarna på vägen. Dess eleganta och aerodynamiska form är inte bara tilltalande för ögat, den hjälper också till att förbättra bränsleeffektiviteten och ge en smidigare körupplevelse.

Stig in i Opel Insignia och du möts av en välutrustad och bekväm interiör. Med sin noggrant utformade inredning, bekväma säten och generösa utrymme erbjuder Insignia en trivsam och bekväm miljö som gör att du kan ta vara på varje ögonblick. Dessutom är Insignia utrustad med avancerad teknik, inklusive en intuitiv pekskärm och omfattande anslutningsmöjligheter, vilket håller dig uppkopplad och underhållen genom hela färden.

Ambitiös prestanda och säkerhet för en förhöjd körupplevelse

Opel Insignia tar prestanda och körglädje till en ny nivå. Med sitt breda utbud av kraftfulla motoralternativ och avancerad teknik erbjuder Insignia en responsiv och smidig körupplevelse oavsett om man står inför tuff terräng eller snabba motorvägar. Insignia kombinerar perfektion i prestanda och bränsleeffektivitet, vilket ger dig den nödvändiga kraften och flexibiliteten för att hantera alla utmaningar du möter på vägen.

Trygghet och säkerhet är en central prioritet för Opel Insignia. Med sin breda samling avancerade säkerhetsfunktioner och förarassistanssystem kan du känna dig trygg och skyddad genom hela resan. Med funktioner som adaptiv farthållare, filhållningsassistans, blindspot monitor och autonoma nödbromssystem arbetar Insignia aktivt för att minimera risken för olyckor och ge dig en extra känsla av trygghet och avkoppling.

background