Köp Nissan Qashqai - Ny eller begagnad

volkswagen

volkswagen golf

volkswagen passat

volkswagen tiguan

volkswagen transporter

volkswagen polo

Fyrhjulsdrift
Leasebar
Dragkrok
Till försäljning
Snart till försäljning
 

    Filter

88 träffar av bilar till salu

Jämför up till 3 bilar

Upptäck möjligheterna med Nissan Qashqai

Letar du efter en bil som kombinerar stil, komfort och mångsidighet? Då är Nissan Qashqai det perfekta valet för dig! Denna bil är utformad för att ge dig en exceptionell körupplevelse, oavsett om du är på väg till jobbet eller planerar en weekendresa med familjen.

Smakfull design och modern teknik

Med en aerodynamisk design och strömlinjeformad kaross ger Nissan Qashqai en modern och tilltalande look. Interiören är elegant och bekväm med material av bästa slag och ergonomisk design. Det justerbara sätet är utformat för att ge dig maximal komfort under körning, oavsett hur lång resan är.
Men Nissan Qashqai är inte bara en snygg bil. Den är även utrustad med avancerade tekniska funktioner för att ge dig en smidig och säker körupplevelse. Med funktioner som intelligenta bromssystem, automatisk parkering och 360-graders kamera är säkerheten alltid prioriterad.

Utrustad för miljön och din körupplevelse

Nissan Qashqai har även ett brett utbud av tillbehör och extrautrustning som gör att du kan anpassa bilen efter dina specifika behov. Med det intelligenta navigationssystemet, ett avancerat ljudsystem och smarta förvaringsutrymmen har du allt du behöver för att göra varje resa så bekväm som möjligt.
Men det är inte allt. Nissan Qashqai är också en bil med minimal miljöpåverkan. Med en bränslesnål motor och låga utsläpp kan du vara säker på att du kör en bil som är skonsam för miljön.

background