Vi är tillgängliga 08-24, 7 dagar i veckan. Sälj, köp & byt bil utan att lämna hemmet med landets snabbaste chaufförsservice.

Köp Nissan NV200 - Ny eller begagnad

volkswagen

volkswagen golf

volkswagen passat

volkswagen tiguan

volkswagen transporter

volkswagen polo

Fyrhjulsdrift
Leasebar
Dragkrok
Till försäljning
Snart till försäljning
 
    Filter
Till försäljning
Snart till försäljning

Senaste:

Historik
Mina
favoriter
Min
bevakning
Rensa
filter

7 träffar av bilar till salu

Jämför up till 3 bilar

Nissan NV200 - Robust design och imponerande lastkapacitet för att klara alla utmaningar.

Nissan NV200 är en mångsidig och pålitlig transportbil som passar perfekt för både privatpersoner och företag. Denna bil erbjuder inte bara hög prestanda och god bränsleekonomi, utan även ett imponerande utbud av säkerhetsfunktioner och användbara tillval. Med sin kompakta storlek och generöst lastutrymme är Nissan NV200 ett utmärkt val för alla som behöver en praktisk och pålitlig transportlösning.

Modern design möter praktiskt användande

Designen på Nissan NV200 är stilren och modern, med en aerodynamisk form och släta ytor som gör att bilen rör sig genom luften med minimalt motstånd. Insidan av bilen är rymlig och bekväm, med gott om plats för både förare och passagerare. Det finns också gott om förvaringsutrymme för mindre föremål, vilket gör det lätt att hålla bilen organiserad och städad.
Nissan NV200 har också en imponerande prestanda, med en kraftfull motor som ger en smidig och responsiv körupplevelse. Trots sin imponerande prestanda har denna bil också en god bränsleekonomi som gör den både ekonomisk och miljövänlig.

En ny standard av säkerhet och flexibilitet

Men det som verkligen sätter Nissan NV200 i en klass för sig är dess omfattande säkerhetsfunktioner. Bilen har bland annat antisladdsystem, backkamera, adaptiv farthållare och krockkuddar, vilket ger förare och passagerare en trygg och säker körupplevelse.
Dessutom finns det många tillval som kan anpassas för att möta dina specifika behov, inklusive ett GPS-system, Bluetooth-anslutning och ett avancerat larmsystem. Sammantaget är Nissan NV200 en imponerande bil som erbjuder hög prestanda, utmärkt säkerhet och användbara tillval - allt i en smidig och pålitlig paketlösning.

background