Vi är tillgängliga 08-24, 7 dagar i veckan. Sälj, köp & byt bil utan att lämna hemmet med landets snabbaste chaufförsservice.

Köp Mercedes-Benz Vito - Ny eller begagnad

volkswagen

volkswagen golf

volkswagen passat

volkswagen tiguan

volkswagen transporter

volkswagen polo

Fyrhjulsdrift
Leasebar
Dragkrok
Till försäljning
Snart till försäljning
 
    Filter
Till försäljning
Snart till försäljning

Senaste:

Historik
Mina
favoriter
Min
bevakning
Rensa
filter

52 träffar av bilar till salu

Jämför up till 3 bilar

Mercedes-Benz Vito - Pålitlig och mångsidig transportbil

Mercedes-Benz Vito är en populär och pålitlig transportbil som används av många företag och privatpersoner över hela världen. Bilen har en funktionell och praktisk design, med gott om utrymme och många användbara funktioner.

Betryggande och pragmatisk transport

En av de största fördelarna med Mercedes-Benz Vito är dess lastkapacitet. Bilen kan lasta upp till 1369 kg, vilket gör den perfekt för att transportera tung last och stora föremål. Bilen finns i olika storlekar och konfigurationer för att passa behoven för både stora och små företag.
Interiören på Mercedes-Benz Vito är rymlig och praktisk. Föraren och passagerarna kan njuta av en bekväm körupplevelse med bekväma säten och en sofistikerad instrumentbräda. Dessutom finns det många förvaringsutrymmen runt om i bilen, inklusive ett stort bagageutrymme och en rad förvaringsfack och hyllor.

Säkerhet och tillbehör

Mercedes-Benz Vito är också utrustad med många avancerade säkerhetsfunktioner, såsom automatisk nödbromsning, dödavinkelnvarning och filbytesassistans. Bilen har också en stabil karosstruktur samt en rad airbags för att skydda föraren och passagerarna i händelse av en olycka.
Förutom dess höga lastkapacitet och säkerhetsfunktioner har Mercedes-Benz Vito också ett antal tillbehör som finns tillgängliga. Utrustning som takräcke, stänkskydd och backkamera är bara några exempel på de extra tillbehören som finns tillgängliga för bilen.

background