Köp Mercedes-Benz CLA - Ny eller begagnad

volkswagen

volkswagen golf

volkswagen passat

volkswagen tiguan

volkswagen transporter

volkswagen polo

Fyrhjulsdrift
Leasebar
Dragkrok
Till försäljning
Snart till försäljning
 

    Filter

106 träffar av bilar till salu

Jämför up till 3 bilar

Upplev den moderna lyxen hos Mercedes-Benz CLA

Mercedes-Benz CLA är en bil som imponerar både på vägarna och i utseendet. Denna stilfulla och sportiga bil kombinerar prestanda, flärd och teknik på ett fantastiskt sätt.

Elegans, prestanda och säkerhet i harmoni

Designen på Mercedes-Benz CLA är enkel men elegant med en slank kaross och en aerodynamisk profil som ger bilen en sportig och modern look. Frontgrillen med det ikoniska Mercedes-emblemet ger bilen en sofistikerad touch, medan de slimmade LED-strålkastarna ger ett utmärkt ljus på vägarna.
Men det är inte bara utseendet som gör Mercedes-Benz CLA till en toppmodell. Bilens prestanda är också imponerande, med en kraftfull motor och en smidig växellåda som levererar en smidig och snabb körupplevelse. Tack vare den låga tyngdpunkten och den avancerade fjädringen kan du ta kurvorna med självförtroende och komfort.
Mercedes-Benz CLA är utrustad med den senaste tekniken för att hålla både förare och passagerare skyddade. Funktioner som kollisionsvarning och automatiska nödbromsar ser till att du alltid är skyddad på vägen, medan den intelligenta hastighetskontrollen hjälper till att undvika olyckor.

Lyxiga tillbehör som lyfter din körupplevelse

Bilen är också utrustad med en rad tillbehör som gör körupplevelsen ännu bättre. Med ett imponerande ljudsystem kan du njuta av dina favoritlåtar med kristallklar kvalitet, medan det avancerade navigeringssystemet guidar dig till din destination utan problem. Dessutom finns det många praktiska förvaringsfack och utrymmen runt om i bilen för att hålla allt organiserat.

background