Vi är tillgängliga 08-24, 7 dagar i veckan. Sälj, köp & byt bil utan att lämna hemmet med landets snabbaste chaufförsservice.

Köp Kia Picanto - Ny eller begagnad

volkswagen

volkswagen golf

volkswagen passat

volkswagen tiguan

volkswagen transporter

volkswagen polo

Fyrhjulsdrift
Leasebar
Dragkrok
Till försäljning
Snart till försäljning
 
    Filter
Till försäljning
Snart till försäljning

Senaste:

Historik
Mina
favoriter
Min
bevakning
Rensa
filter

18 träffar av bilar till salu

Jämför up till 3 bilar

Kia Picanto - En kompakt och effektiv stadsbil

Kia Picanto är en fantastisk kombination av stil, komfort och effektivitet. Med sin moderna design, smarta funktioner och smidiga köregenskaper kommer Picanto att göra varje resa till en rolig och bekväm upplevelse. Oavsett om du navigerar genom trånga stadsgator eller utforskar landsvägar, kommer Kia Picanto att göra din körupplevelse till mer än bara en transport.

Elegans, smidighet och handlingskraft

En av de mest framträdande egenskaperna hos Kia Picanto är dess kompakta och sportiga design. Med sina slående linjer, distinkta grill och dynamiska LED-strålkastare sticker Picanto ut från mängden och fångar uppmärksamheten på vägen. Dess kompakta storlek gör den lätt att manövrera och parkera, vilket gör den perfekt för stadskörning.

Inuti möts du av en välutrustad och ergonomiskt utformad interiör som genomsyras av komfort och användbarhet. Trots sin kompakta storlek erbjuder Picanto gott om utrymme för både förare och passagerare. Med material av toppklass och dess bekväma säten skapar Picanto en trivsam atmosfär där varje resa blir njutbar.

Kia Picanto är också utrustad med avancerade tekniska funktioner som förbättrar din körupplevelse. Med den intuitiva pekskärmen kan du enkelt styra fordonsfunktioner och få åtkomst till underhållningssystemet. Dessutom erbjuder Picanto anslutningsmöjligheter som gör att du kan hålla dig uppkopplad och njuta av din favoritmusik och appar under resan.

När det gäller prestanda och bränsleeffektivitet levererar Kia Picanto på alla fronter. Den är utrustad med kraftfulla och bränslesnåla motoralternativ som ger dig en smidig och effektiv körupplevelse. Picanto är utformad för att ge dig den perfekta balansen mellan prestanda och bränsleekonomi, vilket gör att du kan njuta av varje resa utan att behöva oroa dig för frekventa tankstopp.

Säkerhetsfunktioner

Med en omfattande uppsättning avancerade säkerhetsfunktioner och förarassistanssystem kan du känna dig trygg och skyddad på vägen. Funktioner som antispinnsystem, stabilitetskontroll och nödbromsassistent arbetar tillsammans för att minska risken för olyckor och skydda både dig och dina passagerare.

background