Köp Kia Optima - Ny eller begagnad

volkswagen

volkswagen golf

volkswagen passat

volkswagen tiguan

volkswagen transporter

volkswagen polo

Fyrhjulsdrift
Leasebar
Dragkrok
Till försäljning
Snart till försäljning
 

    Filter

50 träffar av bilar till salu

Jämför up till 3 bilar

Kia Optima - En lyxig sedan med imponerande prestanda och teknik

Kia Optima är en bil som förenar stil, prestanda och teknik på ett fantastiskt sätt. Den har en elegant och modern design som garanterat kommer att dra blickarna till sig på vägen. Men det är inte bara utseendet som imponerar - under huven hittar du en kraftfull motor som levererar en smidig och sportig körupplevelse.

Finess i kombination med säkerhet: Kia Optima är designad för dig

Inuti Kia Optima hittar du en lyxig och bekväm inredning, med högkvalitativa material och en modern design som ger en känsla av elegans och stil. Förarstolen är ergonomiskt utformad och justerbar, vilket garanterar en bekväm körupplevelse även under längre resor. Dessutom finns det gott om utrymme för passagerarna och den generösa lastkapaciteten gör den idealisk för både arbete och fritid.
Säkerhet är en annan viktig faktor som Kia har satsat hårt på. Optima är utrustad med en rad avancerade säkerhetsfunktioner, som automatiska nödbromssystem, filbytesvarnare och adaptiv farthållare. Bilen har även en solid kaross som ger bästa möjliga skydd vid eventuella kollisioner. Allt detta gör Kia Optima till en trygg och säker bil att köra.

Tillbehör och Miljöpåverkan i fokus

Kia Optima har också en imponerande lista över tillbehör och funktioner som gör körupplevelsen ännu bättre. Den har ett avancerat infotainmentsystem med integrerad navigation, en utmärkt ljudanläggning och Bluetooth-kompatibilitet. Dessutom finns det många praktiska tillbehör som takräcken, cykelhållare och bagageutrymmesmattor, vilket gör den optimal för alla typer av äventyr.
När det gäller miljöpåverkan är Kia Optima ett utmärkt val för den miljömedvetne bilägaren. Den har en bränsleeffektiv motor som minskar bränsleförbrukningen och utsläppen av koldioxid. Genom att välja Kia Optima bidrar du till en renare och hälsosammare miljö.

background