Vi är tillgängliga 08-24, 7 dagar i veckan. Sälj, köp & byt bil utan att lämna hemmet med landets snabbaste chaufförsservice.

Köp Kia Ceed - Ny eller begagnad

volkswagen

volkswagen golf

volkswagen passat

volkswagen tiguan

volkswagen transporter

volkswagen polo

Fyrhjulsdrift
Leasebar
Dragkrok
Till försäljning
Snart till försäljning
 
    Filter
Till försäljning
Snart till försäljning

Senaste:

Historik
Mina
favoriter
Min
bevakning
Rensa
filter

117 träffar av bilar till salu

Jämför up till 3 bilar

Kia Ceed - En stilren och pålitlig bil

Kia Ceed är en av de mest populära bilmodellerna från den koreanska tillverkaren Kia. Denna stilrena och praktiska bil har varit på marknaden sedan 2006 och har genomgått flera uppdateringar för att bli ännu bättre. Här är allt du behöver veta om denna populära bil.

Effektiv bränsleekonomi och prestanda

Kia Ceed har en modern och stilren design som utmärker sig från andra bilar i samma segment. Den är utformad för att ge maximal komfort och enkelhet vid körning. Bilen finns tillgänglig i flera olika modeller, inklusive en femdörrars hatchback och en kombi. Kia Ceed drivs av en effektiv 1,0-liters bensinmotor eller 1,6-liters dieselmotor, vilket innebär hög prestationsförmåga och bränsleeffektivitet.

Miljövänlig design och smarta funktioner

Kia Ceed har modern teknologi och säkerhetsfunktioner som gör resan bekväm och säker. Bilen har en stor pekskärm som ger enkel åtkomst till alla funktioner, inklusive navigering, klimatkontroll och underhållningssystem. Dessutom har den också säkerhetsfunktioner som antisladdsystem, filbytesvarning och adaptiv farthållare.
Modellen är utformad för en minimal miljöpåverkan och har bland annat en Start-Stop-teknik som stänger av motorn när den står stilla, vilket minskar bränsleförbrukningen och utsläppen. Dessutom finns det också möjlighet att välja en mildhybrid- eller elbilversion av modellen, vilket ytterligare minskar utsläppen.
Kia Ceed finns med en mängd tillbehör som gör bilen ännu mer praktisk och mångsidig. Till exempel finns det parkeringsassistans, backspegelkamera, LED-strålkastare och mycket mer. Dessutom finns det också möjlighet att välja ett stort antal färger och material på bilens interiör och exteriör.

background