Köp Hyundai Kona - Ny eller begagnad

volkswagen

volkswagen golf

volkswagen passat

volkswagen tiguan

volkswagen transporter

volkswagen polo

Fyrhjulsdrift
Leasebar
Dragkrok
Till försäljning
Snart till försäljning
 

    Filter

23 träffar av bilar till salu

Jämför up till 3 bilar

Hyundai Kona: En innovativ och allsidig SUV som tar dig längre

Hyundai Kona är en imponerande SUV som kombinerar innovation, stil och prestanda för att ge dig en körupplevelse utöver det vanliga. Med sin moderna design, avancerade teknik och elektriska drivalternativ tar Kona dig längre och ger dig friheten att utforska världen på dina egna villkor.

Exklusiv design och generös interiör

Hyundai Kona har en verkligt unik och iögonfallande design. Med sina slående linjer, distinkta frontgrill och dynamiska karossform sticker Kona ut från mängden som något alldeles extra. Dess kompakta och atletiska utseende ger den en känsla av dynamik och självsäkerhet, samtidigt som den erbjuder tillräckligt med utrymme för att rymma både passagerare och bagage.

Inuti Hyundai Kona möts du av en modern och välutrustad interiör som präglas av komfort och kvalitet. Bilen är utrustad med avancerad teknik för att ge dig en uppkopplad och underhållande körupplevelse. Med en intuitiv pekskärm och smarta anslutningsfunktioner kan du hålla dig uppkopplad och underhållen under hela resan.

Skapad för att ta dig längre

Hyundai Kona är synonymt med prestanda och effektivitet. Du kan välja mellan olika drivalternativ, inklusive bensin, diesel och elektrisk, beroende på dina preferenser och behov. De elektriska drivalternativen ger dig inte bara en tyst och smidig körning, utan också en imponerande räckvidd som tar dig långt utan att kompromissa med prestanda. Oavsett vilket drivalternativ du väljer kan du vara säker på att Kona levererar en responsiv och energieffektiv körupplevelse.

Hyundai Kona lägger stor vikt vid säkerhet. Med avancerade funktioner som adaptiv farthållare, filhållningsassistans och autonoma nödbromssystem kan du känna dig trygg på vägen. Kona har också fått höga betyg i krocktester och erbjuder en omfattande uppsättning säkerhetsfunktioner för att skydda både förare och passagerare.

background