Vi är tillgängliga 08-24, 7 dagar i veckan. Sälj, köp & byt bil utan att lämna hemmet med landets snabbaste chaufförsservice.

Köp Hyundai i20 - Ny eller begagnad

volkswagen

volkswagen golf

volkswagen passat

volkswagen tiguan

volkswagen transporter

volkswagen polo

Fyrhjulsdrift
Leasebar
Dragkrok
Till försäljning
Snart till försäljning
 
    Filter
Till försäljning
Snart till försäljning

Senaste:

Historik
Mina
favoriter
Min
bevakning
Rensa
filter

16 träffar av bilar till salu

Jämför up till 3 bilar

Hyundai i20 - Innovation och design på väg

Hyundai i20 är en symbol för modernitet och innovation på vägen. Med sin eleganta design, överlägsna komfort och avancerade funktioner erbjuder i20 en körupplevelse som överträffar alla förväntningar. Oavsett om du är en stadsförare eller en äventyrlig resenär, kommer Hyundai i20 att ta dig dit du vill på ett sätt som är både bekvämt och spännande.

Stick ut från mängden med i20

Hyundai i20 är en bil som drar fördelar av dess moderna och stilrena design. Med sina slående linjer, karaktäristiska grill och sofistikerade strålkastare sticker i20 ut från mängden och skapar en bil med verklig personlighet. Varje detalj är noggrant utformad för att ge en perfekt balans mellan stil och funktionalitet. i20 är en bil som drar blickarna till sig var du än åker.

Inuti Hyundai i20 möts du av en rymlig och välutrustad interiör som genomsyras av komfort och användbarhet. Den ergonomiska utformningen skapar tillsammans med noggrant utvalt material en trivsam atmosfär som gör varje resa till en ren fröjd. Dessutom är i20 utrustad med avancerade tekniska funktioner som håller dig uppkopplad och underhållen under hela resan.

Effektivitet och säkerhet för en optimal körupplevelse

När det gäller prestanda och bränsleeffektivitet levererar Hyundai i20 på alla fronter. Med sitt urval av kraftfulla och bränslesnåla motorer får du en smidig och responsiv körupplevelse som tar dig dit du vill med lätthet. i20 kombinerar prestanda och effektivitet på ett imponerande sätt och ger dig en känsla av total kontroll och körglädje. Hyundai i20 lägger stor vikt vid säkerhet. Med en omfattande uppsättning avancerade säkerhetsfunktioner och förarassistanssystem kan du känna dig trygg och skyddad under färden. Funktioner som adaptiv farthållare, filhållningsassistans och autonoma nödbromssystem samverkar för att minska risken för olyckor och ge dig extra sinnesfrid och trygghet på vägen.

background