Köp Dacia Duster - Ny eller begagnad

volkswagen

volkswagen golf

volkswagen passat

volkswagen tiguan

volkswagen transporter

volkswagen polo

Fyrhjulsdrift
Leasebar
Dragkrok
Till försäljning
Snart till försäljning
 

    Filter

20 träffar av bilar till salu

Jämför up till 3 bilar

Upplev friheten med Dacia Duster: En mångsidig SUV för varje terräng

Dacia Duster är en robust och pålitlig SUV som erbjuder en imponerande kombination av prestanda, komfort och prisvärdhet. Med sin tuffa och atletiska design är Duster redo att ta sig an alla utmaningar på och utanför vägen. Med generöst med utrymme och bekväma säten kan du och dina passagerare njuta av varje resa, oavsett om det är en kort stadskörning eller en lång utflykt.

Övervinn all terräng i ett bekvämt och välutrustat fordon

Något som verkligen definierar Dacia Duster är dess förmåga att hantera olika terrängförhållanden. Med hög markfrigång, fyrhjulsdrift och avancerade körlägen som Sand, Grus och Snö, kan Duster ta dig dit du vill, även på svåråtkomliga platser. Den imponerande dragkapaciteten gör det också möjligt att dra med dig utrustning och tillbehör för alla dina äventyr.

Inuti Dacia Duster möts du av en funktionell och välutrustad interiör. Trots sin prisvärda prisklass kompromissar Duster inte med kvaliteten på materialen. Bekväma säten och den ergonomiska utformningen skapar en trivsam miljö där du kan koppla av och njuta av resan. Dessutom erbjuder Duster smarta förvaringslösningar, som ett rymligt handskfack och flera fickor och fack för att hålla ordning på dina tillhörigheter.

Ett praktiskt och tryggt alternativ

Säkerhet är en prioritet för Dacia Duster. Trots sin prisvärda prisklass är Duster utrustad med avancerade säkerhetsfunktioner och förarassistanssystem. Funktioner som antisladdsystem, ABS-bromsar och krockkuddar bidrar till att ge dig och dina passagerare en trygg och skyddad körupplevelse. Duster har också fått positiva bedömningar i krocktest och visar Dacias engagemang för att erbjuda säkra och pålitliga fordon.

Dacia Duster är också känt för sin bränsleeffektivitet och låga driftskostnader. Med moderna motoralternativ och smarta tekniska lösningar är Duster snål och effektiv, vilket sparar pengar både vid inköp och under drift. Dess låga underhållskostnader och tillförlitliga prestanda gör Duster till ett ekonomiskt och praktiskt val för både vardagskörning och äventyr.

background