Köp Audi Q5 - Ny eller begagnad

volkswagen

volkswagen golf

volkswagen passat

volkswagen tiguan

volkswagen transporter

volkswagen polo

Fyrhjulsdrift
Leasebar
Dragkrok
Till försäljning
Snart till försäljning
 

    Filter

44 träffar av bilar till salu

Jämför up till 3 bilar

Audi Q5 - Elegant design, imponerande prestanda och avancerade säkerhetsfunktioner

Audi Q5 är en SUV som kombinerar prestanda och lyx till en imponerande helhet. Denna bil är byggd med högsta standard, vilket gör att den passar perfekt för både stadskörning och längre resor.

Elegant design och bekväm interiör

Audi Q5 har en utsökt design som tar fram dess sportiga sida, samtidigt som det ger en sofistikerad och modern look. Bilen har en kraftfull motor och är utrustad med Quattro fyrhjulsdrift som ger en smidig och bekväm körupplevelse i alla väderförhållanden.
Interiören är också imponerande med bekväma och justerbara säten i mjukt läder, vilket ger en lyxig känsla. Instrumentbrädan är stilfullt utformad och har en högupplöst skärm som ger enkel åtkomst till alla funktioner och inställningar. Dessutom finns det gott om utrymme för både förare och passagerare, samt generöst lastutrymme som gör att du kan ta med dig allt du behöver på resan.

Avancerad säkerhet och smart utrustning

Bilen har också en rad avancerade säkerhetsfunktioner som exempelvis automatisk nödbromsning, filbytesvarning och parkeringsassistans. Dessutom har den den senaste tekniken, inklusive adaptiv farthållare och en 360-graders kamera, vilket ger föraren ökad säkerhet och trygghet under körningen.
Audi Q5 har också ett brett utbud av tillval som gör den ännu mer imponerande. Du kan välja till en ljudanläggning av högsta kvalitet, panoramatak och en smart laddningsfunktion för din smartphone. Bilen är också utformad med miljön i åtanke, med en effektiv bränsleekonomi och lägre utsläppsnivåer.

background