Suzuki | Begagnad Suzuki till salu | Riddermark Bil
Vill du sälja din bil?

Jag vill sälja min bil

Tack för din förfrågan!
Visa formulär igen
  1. Gratis värdering online
  2. Bud via telefon
  3. Betalning, kontroll och upphämtning

Vi köper i första hand bilar som är Svensksålda, max 10 år gamla och har gått under 17.000 mil. Vill du hellre ringa? Du når oss på telefon: 08 - 40 022 311

SuzukiBegagnad Suzuki till salu - Utbud


En begagnad Suzuki passar dig som söker en förnuftig bil. Här har resurserna lagts på att utveckla funktion och nytta, snarare än lyx och överflöd.

Med en stilren design som andas kvalitet är Suzukibilar fortfarande riktigt snygga. Suzukiägare brukar främst uppskatta att bilarna är så roliga att köra och lätta att underhålla. Japanska Suzuki tillverkar hållbara bilar till ett lågt pris, så även om du vill köpa en begagnad Suzuki så får du en bil som kommer att hålla en lång tid framöver. Suzuki tillverkar även mycket populära motorcyklar. Alla bilar vi säljer har genomgått en noggrann kontrollbesiktning och servats vid behov. Vi säljer Suzuki i hela Sverige och om du så önskar kör vi hem bilen till dig.

 

Vilken begagnad Suzuki-modell passar dig?

Även om du väljer att köpa en begagnad Suzuki så ska du välja en modell som passar din körstil, personlighet och dina behov. Suzuki-modeller kommer i alla storlekar, så det finns något för dig som söker en liten och smidig bil och till dig som behöver en större företagsbil. Suzuki Swift är en liten och pigg halvkombi som passar perfekt i stan. Den finns i flera olika generationer, med uppdaterade finesser för varje ny version. En begagnad Suzuki Swift är billig i drift och smidig att köra. Suzuki Vitara är en populär SUV som även den finns i flera olika generationer. Om du letar efter en begagnad Suzuki Vitara kan du hitta den både med tvåhjulsdrift och fyrhjulsdrift.

Tuffa terrängbilen Suzuki Jimny är mångas drömbil. Att hitta en begagnad Suzuki Jimny är inte det lättaste då den senaste generationen var slutsåld till och med innan den ens lanserats i Sverige. Vi på Riddermark Bil håller dig underrättad när vi får in en till försäljning. Hos oss hittar du även många andra begagnade Suzuki-modeller.
Läs mer
Dölj

Suzuki till salu

Filtrera:
Visa filter Dölj filter
Färg
Visa resultat
Suzuki Swift 1.2 5dr (94hk) GL
Järfälla
Hemleverans i hela landet
104900 kr
Suzuki Swift 1.2 5dr (94hk) GL
Arlanda
Hemleverans i hela landet
79900 kr
Suzuki Swift 1.2 5dr (94hk) GLX
Länna
Hemleverans i hela landet
83900 kr
Suzuki Swift 1.6 Sport 3dr (136hk) Sport
Länna
Hemleverans i hela landet
94900 kr
Suzuki Alto 1.0 (68hk)
Östersund
Hemleverans i hela landet
44900 kr
Suzuki Splash 1.0 (65hk) GLS
Östersund
Hemleverans i hela landet
44900 kr
Du ser nu 1-6 av 6.