Seat | Begagnade Seat bilar till salu | Riddermark Bil
Angående COVID-19
Vi erbjuder idag hemleverans av din bil till hela Sverige för dig som vill.
Vi säkerställer att all vår personal är symtomfri varje dag, såväl säljare som chaufförer detta för ert och vårt bästa. Läs mer här!
Vill du sälja din bil?

Jag vill sälja min bil

Tack för din förfrågan!
Visa formulär igen
  1. Gratis värdering online
  2. Bud via telefon
  3. Betalning, kontroll och upphämtning

Vi köper i första hand bilar som är Svensksålda, max 10 år gamla och har gått under 17.000 mil. Vill du hellre ringa? Du når oss på telefon: 08 - 40 022 311

SeatBegagnad Seat till salu - Utbud

Satsa på att köpa en begagnad Seat om du vill ha mycket bil för pengarna. Att köpa Seat hos oss på Riddermark Bil ger dig högsta möjliga köptrygghet.

Vi kontrollbesiktningar alla fordon vi säljer och ser givetvis till så att en Seatbil är i bästa möjliga skick. Har du en begagnad Seat som du vill sälja? Vi hjälper dig med ägarbytet och betalar direkt!

 

Seat är ett av de snabbast växande bilmärkena i Europa

Spanska Seat, idag en del av Volkswagen Group, förde länge en ganska anonym tillvaro utanför sin hemmamarknad. De senaste åren har dock inneburit ett rejält uppsving för Seat som uppnått de försäljningsvolymer som krävs för lönsamhet i bilbranschen. Faktum är att detta är det snabbast växande bilmärket på flera viktiga marknader i Europa. Att försäljningsvolymerna ökar innebär också att marknaden för begagnade Seat-modeller ökar. En begagnad Seat är en prisvärd bil som kan passa såväl företag som familjer. Framtoningen är sportigare idag än tidigare. En begagnad Seat passar därför dig som värdesätter precisa köregenskaper och vill ha en bil som är både säker, rymlig och riktigt rolig att köra.


Provkör en begagnad Seat

Bland de Seat-modeller som är populärast på den svenska andrahandsmarknaden är Seat Alhambra, Seat Leon kombi samt de sportiga prestigemodellerna Seat Ibiza, Seat Cupra och Seat Leon Cupra värda att nämnas. Seat Cupra var tidigare sportversioner av vanliga Seatbilar, men idag är Cupra ett märke som står stadigt på egna ben. Seat Cupra är tydligt inspirerade av racing. Letar du efter en Seat i Stockholm har du nästan alltid mer än en begagnad Seatbil att välja mellan i våra butiker. Du är alltid välkommen in för en provkörning och för att ta en närmare till på en Seat vi har till salu. Lycka till med köpet!
Läs mer
Dölj

Seat till salu

Filtrera:
Visa filter Dölj filter
Färg
Visa resultat
Seat Alhambra 2.0 TDI 4WD (184hk) FR-Line
Östersund
Hemleverans i hela landet
304900 kr
Seat Ibiza 1.0 TSI 5dr (95hk)
Tyresö
Hemleverans i hela landet
117000 kr
Seat Alhambra 2.0 TDI (184hk)
Länna
Hemleverans i hela landet
248900 kr
Seat Leon 2.0 TDI ST (150hk)
Järfälla
Hemleverans i hela landet
134800 kr
Seat Leon 2.0 TDI 5dr (150hk)
Slagsta
Hemleverans i hela landet
114700 kr
Seat Mii 1.0 MPI 5dr (75hk)
Täby
Hemleverans i hela landet
54800 kr
Seat Alhambra 2.0 CR Ecomotive (140hk)
Järfälla
Hemleverans i hela landet
174900 kr
Seat Leon 1.8 TSI (160hk)
Arlanda
Hemleverans i hela landet
83900 kr
Du ser nu 1-8 av 8.