Mini Cooper | Begagnad Mini Cooper till salu | Riddermark Bil
Angående COVID-19
Vi erbjuder idag hemleverans av din bil till hela Sverige för dig som vill.
Vi säkerställer att all vår personal är symtomfri varje dag, såväl säljare som chaufförer detta för ert och vårt bästa. Läs mer här!
Vill du sälja din bil?

Jag vill sälja min bil

Tack för din förfrågan!
Visa formulär igen
  1. Gratis värdering online
  2. Bud via telefon
  3. Betalning, kontroll och upphämtning

Vi köper i första hand bilar som är Svensksålda, max 10 år gamla och har gått under 17.000 mil. Vill du hellre ringa? Du når oss på telefon: 08 - 40 022 311

MiniBegagnad Mini Cooper till salu - Utbud


Är du ute efter en bil med kvalitet och karaktär som inte alla andra har? Då kan det vara en bra affär att köpa en begagnad Mini Cooper.

Hos oss på Riddermark Bil kan du ofta välja mellan fler modeller än om du vänder dig till en Mini Cooper återförsäljare med nya bilar. Hos oss får du alltid garanti när du köper en begagnad Mini Cooper. Du är välkommen att provköra en fräsch och kontrollbesiktigad minibil med alla de goda egenskaper som en begagnad Mini Cooper ska ha! Vi har också som mål att vara det självklara alternativet för dig som vill sälja en begagnad Mini Cooper på ett så smidigt sätt som möjligt.

 

Sportiga kraftpaket i behändigt format

Cooper Car Company är ett klassiskt brittiskt bilmärke som grundades på 1940-talet och som är starkt förknippat med racing. Idag ägs varumärket Mini Cooper av det tyska premiummärket BMW. Om du hittar en begagnad Mini till salu har du chans att lägga vantarna på en liten men naggande god bil med en sportig känsla och en elegant look.Rätt bil för både vardag och äventyr

En begagnad Mini Cooper kan mycket väl vara den perfekta stadsbilen. Den är lätt att parkera och manövrera och har låg bränsleförbrukning. Flera av modellerna du vanligtvis hittar hos oss på Riddermark Bil är också väldigt mångsidiga. En begagnad Mini Cooper Countryman är som gjord för spontana äventyr ute i terrängen samtidigt som den passar ekonomiskt sinnade stadspendlare. Håll även utkik efter en Mini Cooper elbil om du är intresserad av att byta från fossila bränslen till förnyelsebara. En begagnad Mini Cooper SE har samma ikoniska formspråk som andra Mini Cooper-modeller och har börjat dyka upp på begagnatmarknaden. Många gånger kan vi erbjuda ett bra pris på Mini Cooper-bilar och månar alltid om både säljare och köpare.
Läs mer
Dölj

Mini till salu

Filtrera:
Visa filter Dölj filter
Färg
Visa resultat
MINI John Cooper Works 3dr (231hk) Chili
Slagsta
Hemleverans i hela landet
269800 kr
MINI Cooper D 1.6 (112hk) Chili
Slagsta
Hemleverans i hela landet
111800 kr
MINI Cooper SD ALL4 Countryman (143hk)
Slagsta
Hemleverans i hela landet
128900 kr
MINI Cooper S Coupé (184hk)
Slagsta
Hemleverans i hela landet
119800 kr
MINI Cooper D ALL4 Countryman (112hk)
Slagsta
Hemleverans i hela landet
104800 kr
MINI Cooper D Countryman (112hk) Pepper
Slagsta
Hemleverans i hela landet
88800 kr
MINI One 1.4 (95hk) Pepper
Slagsta
Hemleverans i hela landet
74700 kr
Du ser nu 1-7 av 7.