Begagnade bilar - värderar, köper & säljer bilar - Riddermark Bil
Angående COVID-19
Vi erbjuder idag hemleverans av din bil till hela Sverige för dig som vill.
Vi säkerställer att all vår personal är symtomfri varje dag, såväl säljare som chaufförer detta för ert och vårt bästa. Läs mer här!

Inlägg från 2019-01

Showroom by Riddermark öppnar egen anläggning

Showroom by Riddermark har på fyra månader sålt över 150 bilar till lovordande kunder.


Showroom-teamet har därmed bevisat att behovet av premiumbilar är stort och att utvecklingsmöjligheterna för verksamheten är obegränsade. 

Den 4 september 2018 skrev vi om premiären för Riddermark Bils nya Showroom by Riddermark. Nu har verksamheten, som huserat på övervåningen i Riddermark Bil's butik i Järfälla, varit igång i över fyra månader och alla de förväntningar och mål som funnits från starten har överträffats med råge av den ambitiösa butikschefen Erik Cederberg.


För att på bästa sätt utveckla Showroom by Riddermark flyttar de därför till egna lokaler i Lännersta, i sydöstra Stockholm. Den nya butiken rymmer över 100 premiumbilar och ligger väl synlig i direkt anslutning till Värmdöleden. Öppningsdatum planeras bli 1 februari 2019.


Erik Cederberg berättar mer:

Hur ser du på läget av den nya butiken?

Man brukar säga "location, location, location" när det kommer till läget, och eftersom våra långväga kunder reser från hela Sverige så har inte ett ”A-läge” varit ett absolut måste. Flytten i detta fall är enbart positiv då den nya lokalen ligger geografiskt bra i Stockholm i ett tryggt område med låg trafik, fina vägar och ett väldigt stort upptagningsområde.


Vad betyder flytten för verksamheten?

Flytten till våran nya anläggning kommer tillåta oss expandera våran verksamhet till en nivå som gör oss till ett av de största premiumbilsanläggningarna i landet. Här kommer vi kunna erbjuda våra kunder ett ännu större utbud av sport, lyx och premiumbilar. Tack vare att Riddermark Bil AB ligger bakom satsningen så kommer vi som tidigare kunna ta mer eller mindre alla biltyper och modeller i inbyte, samt ha tillgång till företagets verktyg och processer för att erbjuda den absolut bästa produkten för det bästa priset.

Vad kan man som kund förvänta sig av sitt besök hos er?

Kortfattat, ett stort urval av de bästa objekten på marknaden i en toppmodern anläggning! Även ett team av hjälpsamma och kunniga säljare som gör allt för att våra kunder ska känna sig trygga och alltid välkomna hos oss.


Blir det någon invigningsfest?

Självklart! Vi kommer börja med en s.k. ”Soft opening” för våra Showroom Members Club medlemmar, sen en officiell ”Grand opening” lite senare i vår i samband med en av årets första sportbilsträffar. Vi kommer även köra ett par ”temadagar” och träffar hos oss kommande säsong tillsammans med våra samarbetspartners, olika bilklubbar och eventbolag där alla är varmt välkomna.

Förväntansfulla Audis väntar på flytten

Helrenoveringen är i full gång, lokalen är både rymlig och ljus.

Nu en byggarbetsplats, snart en bilhall med över 100 premiumbilar.

Varmt välkomna till kommande Showroom by Riddermark i Lännersta!

 

ARTIKEL 1 AV 1.1  | Visa alla