Begagnade bilar - värderar, köper & säljer bilar - Riddermark Bil
Angående COVID-19
Vi erbjuder idag hemleverans av din bil till hela Sverige för dig som vill.
Vi säkerställer att all vår personal är symtomfri varje dag, såväl säljare som chaufförer detta för ert och vårt bästa. Läs mer här!

Inlägg från 2016-12

Intervju med Morgan, försäljare på Riddermark Bil

8 Frågor om livet som bilförsäljare


Vem är du?

Morgan Hedkvist heter jag, 25 år gammal och är bosatt på Stora Essingen.

Vilken roll har du på företaget?

Jag började som säljare på vår anläggning i Täby, men sedan några månader tillbaka arbetar jag i vår flaggskeppsbutik i Järfälla. Idag arbetar jag som säljare med inköpsbehörighet, vilket innebär att jag först och främst säljer bilar, men att jag även värderar och köper in bilar. 


Vilka tre ord skulle du använda för att beskriva dig själv?

Hmm. Mina kollegor har när de blivit tillfrågade beskrivit mig som ENERGISK, VÄNLIG, SPRALLIG. Så jag litar på mina kollegor och håller mig kvar till dem tre orden. Jag kan väl känna igen mig i det, jag gillar att sprida bra energi och ge många high fives.

Varför just Riddermark Bil och inget annat liknande bolag?

Jag hade hört talas om Riddermark Bil via en bekant. Jag fick provjobba en dag ute i Täby och tyckte det kändes väldigt bra och att jag klickade med kollegorna direkt. Hur klyschigt det än låter så visste jag att jag ville jobba på Riddermark Bil direkt efter den dagen.


Vad är det absolut bästa med ditt nuvarande jobb?

Det absolut bästa med det här jobbet är att alla dagar är olika, alla kunder är olika och framför allt att jag har de bästa kollegorna som man kan tänka sig. Dagarna bara springer förbi.Vad är det mest utmanande och utvecklande med ditt jobb?

Haha, att tvätta svarta bilar (känns som om de alltid ser smutsiga ut igen, direkt när de torkat) och att skotta fram alla bilar som står utomhus på vintern! Att skotta fram 100 bilar och att kunna göra en rolig grej av det tillsammans med sina kollegor är både utmanande och utvecklande. 


Varför skulle du rekommendera Riddermark Bil som arbetsplats?

Det händer verkligen nya saker hela tiden, det är väldigt högt tempo, cheferna lyssnar om man har någon rolig ide (som att starta alla v10or samtidigt i hallen). Det är en bra arbetsplats om man VILL utvecklas och lära sig saker, såsom ledarskap, problemlösning osv.


Var ser du dig själv om 5 år?

Inom 5år så hoppas jag att jag har fått förtroendet att driva en egen anläggning. Det skulle t.ex. vara superkul att få vara med att öppna upp en anläggning i en ny stad.

 

Öppning av Riddermark Bil Länna

Öppning av Riddermark Bil Länna

Riddermark Bil öppnar ny butik i Länna

Den andra december 2016 kunde vi med glädje välkomna de första kunderna till vår nya butik i Länna, Skogås.

Efter ett par veckor av total ombyggnation, planering och rekrytering stod vi till sist med vår femte anläggning framför oss.

"Det är lite som fattas innan vi kan säga att vi är helt klara med renoveringen men vi öppnar ändå då huvudsaken för oss är att vi har våra prisvärda bilar och vår glada personal på plats, det gör att vi skall kunna hjälpa kunderna på absolut bästa sätt även om det saknas en golvlist någonstans " - Anders Forsman, Anläggningschef Länna.

Lokalen som tidigare varit bl.a. restaurang och butik för bebis-tillbehör fick en rejäl make over där de flesta väggar rivits ned för att ge plats för så många fordon som möjligt. Totalt skall lokalen rymma ca 170 begagnade bilar men också ge en hemtrevlig och familjär känsla, något som givetvis är en stor utmaning.

Just inredning är därför ganska högt prioriterat och därmed har vi fått hjälp av Strategisk Design Stockholm som lyckats med att få en bilhall att kännas som hemma med inredning som inte bara bryter av den lackerade plåten som annars fyller hallen, utan som också lyckas bjuda in till avkoppling och umgänge.

"Det är så häftigt när man kliver in klockan tio på kvällen dagen innan öppning. De första bilarna har tagit plats i hallen. Några säljare monterar ihop ett bord till det nya konferensrummet, en annan hjälper vår IT-kille att fästa en skärm i väggen, vår VD Alexander skruvar Ikea-kök och vår platschef Anders sopar golv. - Det säger så mycket om det här företaget och vilka vi är som jobbar här!"
- Patricia Wilhelmsson, Bilförsäljare i Länna.

Och visst är det tydligt vilken förändring som skett i lokalen 

Med flertalet sålda bilar redan innan lunch på öppningsdagen kunde man konstatera att att det funnits en efterfrågan av den här typen av bilhandel i sydvästra delen av Stockholm. Personalen på plats fick många positiva kommentarer och gratulationer under öppningen och även i Riddermark Bils sociala medier kunde man tydligt se att butiken var efterlängtad. Vi är enormt tacksamma för det bemötandet vi fått.

-Så tveka inte på att svänga förbi vår nya butik i Länna för att se några av våra bilar, eller bara ta en kopp kaffe.

ARTIKEL 1-2 AV 2.1  | Visa alla