Suzuki | Begagnad Suzuki till salu | Riddermark Bil
Vill du sälja din bil?

Jag vill sälja min bil

Tack för din förfrågan!
Visa formulär igen

SuzukiBegagnad Suzuki till salu - Utbud


En begagnad Suzuki passar dig som söker en förnuftig bil. Här har resurserna lagts på att utveckla funktion och nytta, snarare än lyx och överflöd.

Med en stilren design som andas kvalitet är Suzukibilar fortfarande riktigt snygga. Suzukiägare brukar främst uppskatta att bilarna är så roliga att köra och lätta att underhålla. Japanska Suzuki tillverkar hållbara bilar till ett lågt pris, så även om du vill köpa en begagnad Suzuki så får du en bil som kommer att hålla en lång tid framöver. Suzuki tillverkar även mycket populära motorcyklar. Alla bilar vi säljer har genomgått en noggrann kontrollbesiktning och servats vid behov. Vi säljer Suzuki i hela Sverige och om du så önskar kör vi hem bilen till dig.

 

Vilken begagnad Suzuki-modell passar dig?

Även om du väljer att köpa en begagnad Suzuki så ska du välja en modell som passar din körstil, personlighet och dina behov. Suzuki-modeller kommer i alla storlekar, så det finns något för dig som söker en liten och smidig bil och till dig som behöver en större företagsbil. Suzuki Swift är en liten och pigg halvkombi som passar perfekt i stan. Den finns i flera olika generationer, med uppdaterade finesser för varje ny version. En begagnad Suzuki Swift är billig i drift och smidig att köra. Suzuki Vitara är en populär SUV som även den finns i flera olika generationer. Om du letar efter en begagnad Suzuki Vitara kan du hitta den både med tvåhjulsdrift och fyrhjulsdrift.

Tuffa terrängbilen Suzuki Jimny är mångas drömbil. Att hitta en begagnad Suzuki Jimny är inte det lättaste då den senaste generationen var slutsåld till och med innan den ens lanserats i Sverige. Vi på Riddermark Bil håller dig underrättad när vi får in en till försäljning. Hos oss hittar du även många andra begagnade Suzuki-modeller.
Läs mer
Dölj

Suzuki till salu

Suzuki Swift 1.0T 5dr (112hk) GL
Sundsvall
Hemleverans i hela landet
122400 kr
Suzuki Vitara 1.6 Allgrip 4x4 (120hk) GL Plus
Västerås
Hemleverans i hela landet
Suzuki Vitara 1.4T Boosterjet (140hk) S
Täby
Hemleverans i hela landet
177900 kr
Suzuki S-Cross 1.6 4x4 (120hk) GL
Järfälla
Hemleverans i hela landet
138900 kr
Suzuki Vitara 1.6 Allgrip 4x4 (120hk) GL Plus
Järfälla
Hemleverans i hela landet
Suzuki Swift 1.6 5dr (136hk) Sport
Sundsvall
Hemleverans i hela landet
109800 kr
Suzuki Swift 1.2 5dr (94hk) GL
Västerås
Hemleverans i hela landet
58900 kr
Du ser nu 1-7 av 7.