Saab | Begagnad Saab till salu | Riddermark Bil
Vill du sälja din bil?

Jag vill sälja min bil

Tack för din förfrågan!
Visa formulär igen

SaabBegagnad Saab till salu - Utbud


Funderar du på att köpa Saab 9-3 eller en begagnad Saab 9-5?

Vi på Riddermark Bil brukar alltid ha flera begagnade Saab-bilar i på någon av våra anläggningar som du är välkommen att provköra. Att köpa en Saab i Sverige är ofta en bra affär eftersom marknaden är så stor att du kan hitta en modell till rätt pris och med den extrautrustning du önskar. Oavsett om du har en begagnad Saab till salu eller vill köpa en begagnad Saab hjälper vi dig gärna. Du slipper tänka på allt pappersarbete i samband med ägarbytet då vi ser till så att det blir genomfört.

 

Du kan hitta en begagnad Saab till ett bra pris

Saab Automobile var under flera decennier ett av Sveriges viktigaste företag och flera Saab-modeller är fortfarande mycket populära på begagnatmarknaden. Att köpa Saab begagnat innebär att du kan få en riktigt fin svenskbyggd bil som inte har alltför många mil på mätaren. Saab-bilar har vanligtvis blivit försiktigt körda och vi genomför alltid en noggrann kontrollbesiktning och rekond av alla bilar vi säljer. Du kan känna dig trygg om du väljer att köpa en begagnad Saab av oss.


Flera Saab-modeller är vanliga på begagnatmarknaden

Att köpa en begagnad Saab 9-5 innebär att du får en stor familjebil som känns rolig att köra. Särskilt kombimodellen är en favorit bland begagnade Saab-bilar. Satsa på att köpa en Saab 9-5 eller på att köpa en begagnad Saab 9-3 om du vill ha en prisvärd och praktiskt bil som ändå har en stor personlighet. Om du väljer att köpa en begagnad Saab behöver du inte oroa dig för att den ska vara svåra att reparera. Tillgången på reservdelar är mycket bra i Sverige när det gäller de vanligare modellerna. Du är välkommen att höra av dig till oss på Riddermark Bil om du har frågor om köp av en begagnad Saab.
Läs mer
Dölj
Populära Saab modeller

Saab till salu

Saab 9-3 1.9 TTiD SportSedan (160hk) Vector
Arlanda
Hemleverans i hela landet
52700 kr
Saab 9-3 1.8t BioPower SportCombi (150hk) Linear
Järfälla
Hemleverans i hela landet
54400 kr
Du ser nu 1-2 av 2.