Lamborghini | Begagnad Lamborghini till salu | Riddermark Bil
Vill du sälja din bil?

Jag vill sälja min bil

Tack för din förfrågan!
Visa formulär igen

LamborghiniBegagnad Lamborghini till salu - Utbud


Du som söker en begagnad Lamborghini är varmt välkommen till oss på Riddermark Bil. Vi är idag störst i landet på att sälja begagnade bilar. Som en seriös aktör garanterar vi en trygg och säker process såväl för dig som vill köpa som för dig som vill sälja en bil.

När du väljer att köpa en begagnad Lamborghini hos oss får du alltid en bil som noggrant kontrollbesiktigats och rekondats. Riddermark Bil har över 1 000 leveransklara bilar i lager och du som söker en begagnad Lamborghini har goda möjligheter att hitta en modell som passar dina förväntningar. Vår vision är att det ska vara enkelt för dig som kund och därför erbjuder vi hemleverans av Lamborghini i Sverige.

 

Att köpa en Lamborghini är att investera i en bil med extremt hög prestanda

Lamborghini är ett märke som ger bilälskaren något drömskt i blicken. Sedan den italienska tillverkaren av supersportbilar släppte sin första bil 1963 har man kommit att uppskattas för en till synes outsinlig förmåga att skapa fordon i en läcker design. En begagnad Lamborghini erbjuder exceptionella köregenskaper kombinerat med hög säkerhet tack vare filkörningsassistenter och adaptiva farthållare. Idag är Lamborghini Huracan Evo en av tillverkarens mest eftertraktade modeller. Den fyrhjulsstyrda modellen är en lättkörd och snabb bil som går från 0–100 km på 2,9 sekunder.


Fördelarna med att köpa en begagnad Lamborghini är många

När du bestämt dig för att köpa en begagnad Lamborghini handlar förmodligen de första funderingarna om priset. Hur mycket kostar en Lamborghini? Att ange exakta uppgifter angående Lamborghini och pris är naturligtvis en fråga om modell och ålder på bilen. En av de stora fördelarna med att köpa en begagnad Lamborghini är det förmånliga priset och att du slipper oroa dig över ett sjunkande nybilsvärde. När du köper ett fordon hos oss på Riddermark Bil säkerställer vi dessutom att varje Lamborghini till salu omfattas av en förlängningsbar garanti.
Läs mer
Dölj

Lamborghini till salu

LAMBORGHINI HURACAN
Showroom
Hemleverans i hela landet
1739000 kr
LAMBORGHINI 140 GALLARDO
Showroom
Hemleverans i hela landet
898900 kr
Du ser nu 1-2 av 2.