Jeep | Begagnad Jeep till salu | Riddermark Bil
Vill du sälja din bil?

Jag vill sälja min bil

Tack för din förfrågan!
Visa formulär igen

JeepBegagnad Jeep till salu - Utbud


Om du funderar på att köpa en begagnad Jeep är du välkommen att ta kontakt med oss på Riddermark Bil.

Begagnade Jeepar är ofta väldigt trygga val eftersom de är välbyggda och gjorda för att rulla länge oavsett väg och väglag. Vi säljer bara begagnade Jeepbilar som vi själva kontrollbesiktigat och som lever upp till våra högt ställda krav. Om du är intresserad av att sälja en begagnad Jeep vill vi gärna att du hör av dig direkt. Om bilen är svensksåld och inte har gått mer än 17 000 mil passar den in hos oss och vi kan lämna ett bud direkt.

 

Terränggående amerikan

Jeep är ett amerikanskt bilmärke som är känt för sina ikoniska terrängfordon, som hade en viktig roll under andra världskriget. Dessa har sedan gjorts i konsumentupplagor som fortfarande har en stark koppling till sitt ursprung, även om utvecklingen naturligtvis gått framåt och användningsområdena för en Jeep blivit fler. I dagligt tal kan jeep även syfta på en viss typ av bil som klarar tung last och lite tuffare körning.


Vi hjälper dig att välja en begagnad Jeep som passar just dig

En begagnad Jeep Wrangler kan vara en ren dröm för dig som värdesätter extrema off road-egenskaper men också vill ha hög körkomfort och en påkostad inredning. Satsa på en begagnad Jeep Cherokee om du är ute efter en modern Jeep SUV med goda allround-egenskaper. En begagnad Jeep Patriot är ett annat bra alternativ för dig som vill ha en kompakt crossover SUV med mycket gott rykte i branschen. På Riddermark Bil har vi ofta minst en begagnad Jeep till salu. Hör av dig om du har frågor om vad det innebär att köpa en Jeep av oss eller vad vi kan erbjuda för pris på en begagnad Jeep du är intresserad av.
Läs mer
Dölj

Jeep till salu

Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD V6 AWD (250hk)
Järfälla
Hemleverans i hela landet
Jeep Renegade 1.4 MultiAir 2WD (140hk) Longitude
Järfälla
Hemleverans i hela landet
Jeep Cherokee 2.0 MJET AWD (170hk)
Länna
Hemleverans i hela landet
193900 kr
Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD V6 AWD (250hk)
Showroom
Hemleverans i hela landet
Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD V6 (241hk)
Arlanda
Hemleverans i hela landet
196400 kr
Du ser nu 1-5 av 5.