Fiat Freemont | Begagnade Fiat Freemont till salu | Riddermark Bil
Vill du sälja din bil?

Jag vill sälja min bil

Tack för din förfrågan!
Visa formulär igen

FiatBegagnad Fiat Freemont till salu - Utbud


För dig som letar efter en begagnad Fiat Freemont har du kommit rätt.

 

Hos oss på Riddermark Bil kan du köpa just den modell som passar dig till ett bra pris. Det är viktigt för oss att det är enkelt för dig att hitta en bra bil billigt, och en begagnad Fiat Freemont är en bra investering.

 

Fiat Freemont SUV bjuder på ett stort utrymme

En begagnad Fiat Freemont passar både som familjebil och som jobbil. Den har sju säten, och mycket plats för både barn, vuxna och djur. Fiat Freemont har ett bagageutrymme som är stort och rymligt, perfekt för dig som reser mycket då du enkelt får plats med all packning som behövs. Det här är en ekonomisk SUV som erbjuder stor körglädje, och även säkerhet vid en eventuell olycka. Freemont fick 5 stjärnor av 5 möjliga vid Euro NCAPs krocktest. En Fiat Freemonts interiör är imponerande, stilren och enkel att hålla ren – vilket är speciellt fördelaktigt för dig som är ute efter en bra familjebil.

En begagnad Fiat Freemont med diesel erbjuder ett bra bottendrag och styrka, samtidigt som den drar mindre i bränslekostnad, medan en Fiat Freemont med bensin accelererar snabbare och har en motor som låter mindre. Välj mellan att köpa en begagnad Fiat Freemont manuell eller en Fiat Freemont automat, beroende på vad du föredrar.


En begagnad Fiat Freemont är ett säkert och ekonomiskt val

Att köpa en begagnad Fiat Freemont kommer med många fördelar. Inte enbart är det ett mer ekonomiskt val att köpa en begagnad bil, men det är också mer miljövänligt. Vi gör det enkelt för dig att hitta en begagnad Fiat Freemont till salu. Det här är en hållbar bil och en investering för framtiden. Det är en praktisk bil, med stort bagageutrymme och snygg design
Läs mer
Dölj
Populära Fiat modeller

Freemont till salu

Fiat Freemont 2.0 Multijet AWD (170hk) Sport
Sundsvall
Hemleverans i hela landet
Fiat Freemont 3.6 V6 AWD (280hk) Sport
Östersund
Hemleverans i hela landet
148900 kr
Fiat Freemont 2.0 Multijet AWD (170hk)
Arlanda
Hemleverans i hela landet
112300 kr
Fiat Freemont 3.6 V6 AWD (280hk) Urban Edition
Arlanda
Hemleverans i hela landet
Du ser nu 1-4 av 4.